4 horoskopska znaka koji najteže pronađu pravu ljubav

Rak

Dobroćudnost Raka razlog je zašto se za njega uvek vežu pogrešne osobe. Rak pokušava gledati samo dobro u ljudima i zato ostaje u nezdravim okruženjima mnogo duže nego što bi trebao. Jako loše podnosi prekid pa se trudi svim snagama popraviti odnos s postojećim partnerom.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Ribe moglo bi se reći da žive u nekom svom svetu i ne shvataju šta se zapravo događa oko njih. Njihove ljubavne priče neretko su tragične jer se zaljubljuju u one koji njih nikada ne bi ni pogledali. Teško im je pronaći nekoga ko će ih razumeti pa većinu života provedu oplakujući propale veze.

Ovan

Ovnovi najčešće pucaju od samopouzdanja, što nije uvek dobra stvar. Upravo ih to uverenje da oni uvek znaju i biraju najbolje zaslepi pa svoje partnere pokušavaju promeniti i nametati im svoje stavove i mišljenja što vrlo brzo rezultira pucanjem ljubavne veze.

Bik

Bikovi ne podnose samoću. Oni su u neprestanoj potrazi za partnerom jer ne žele biti sami pa se često odluče za nekoga ko im uopšte nije kompatibilan. Vrlo su tvrdoglavi pa pokušavaju dovesti vezu na zelenu granu, ali kada jednom shvate da im nije suđeno, razočarano odlaze u dalju potragu.

Izvor: Index.hr

Recommended For You

About the Author: Neshvacena