Ako imate VAGU pored sebe, znači da imate SVOG LIČNOG ANĐELA ČUVARA

Ako imate VAGU pored sebe, znači da imate SVOG LIČNOG ANĐELA ČUVARA
Ako imate VAGU pored sebe, znači da imate SVOG LIČNOG ANĐELA ČUVARA
Ona je biće koje bi svako na ovom svijetu poželio da ima kraj sebe. Ona je šarmerica i anđeo koji je sišao sa nebesa da donese sreću svima oko sebe. Ona je anđeo čuvar koji zaista čuva sve one koje voli iskreno.


Vaga je šarmantna i duhovita. Vrlo lako sklapa nova prijateljstva i zbog toga ima mnogo ljudi koje poznaje. Ona je jednostavno divno biće prepuno ljubavi, razumijevanja i nježnosti. Nju bi volio svako imati u svom životu, a kako i ne bi. Ma koliko bilo potrebno, njoj neće biti teško, ukoliko će to usrećiti nekog do koga je njoj stalo. Ima srce prepuno ljubavi i nježnosti i to je čini posebnom osobom.


Ona hrabro ide ka onome što želi da ostvari i ne postoji apsolutno ništa što bi je zaustavilo. Istrajna je, samouvjerena i svjesna da je sposobna na apsolutno sve, samo ukoliko to nešto želi. To joj je sasvim dovoljno da ostvari svoje ciljeve bez većih prepreka i da u budućnosti bude srećna. Stoga, u poslovnom segmentu, najčešće je izuzetno uspješna i sve što zacrta, to i ostvari. Za nju ne postoji “ostaviću za sutra” ili slično. Ona svoje ciljeve odmah ostvaruje i uživa u uspjesima koje je sama ostvarila. Ništa joj nije teško ukoliko zna da će se to isplatiti u nekom narednom periodu. Tada se još više posveti tome kako bi dobila ono što zaslužuje i želi.


Ako imate VAGU u SVOM ŽIVOTU, smatrajte se NAJSREĆNIJOM OSOBOM na planeti!

U ljubavi, Vage su zaista nevjerovatne prema voljenoj osobi. Za njegov osmijeh na licu, uradiće apsolutno sve zbog čega je idealan izbor u ljubavi. Romantične, duhovite, senzualne i pune energije, Vage su pravi izbor za one koji vole dame i muškarce sa stilom. Za osmijeh osobe do koje joj je stalo, potrošiće svo vrijeme i trud ovog svijeta.


Vaga je ta koja je posvećena modi više od bilo kojeg drugog znaka zodijaka. Za nju ne postoje granice u kupovini lijepih i skupocjenih stvari. Najsrećnija je kada dobro izgleda i to jasno može da pokaže ostatku svijeta oko sebe. Tada je samouvjerenija i sigurnija u svoje vrline i kvalitete.


Ona je idealna prijateljica koju bi svako poželio. Prepuna razumijevanja, osjećajnosti i pozitivne energije, pravi je izbor za one koji tragaju za takvom osobom. Međutim, ona zapravo nema mnogo “pravih” prijatelja u svom životu. Jednostavno, većina njih su za nju samo poznanici. One prave i iskrene prijatelje bira mnogo mudrije i zaista rijetko koga pušta blizu svog srca. Međutim, onog koga pusti i koga smatra svojim prijateljem, za njega bi uradila sve na ovom svijetu. Ipak, osmijeh na licu te osobe je vrijedniji od svega.


Zbog svog šarma i izuzetne sposobnosti za komunikaciju, njeni poslovni saradnici je jednostavno obožavaju. Sa njom nikada nije dosadno u poslovnom okruženju. Svaku atmosferu ispuni entuzijazmom, duhovitošću i spremnošću da svi budu nasmijani zbog nje. Samim tim, vrlo lako pronalazi posao i okruženje koje joj u potpunosti odgovara. Posebno se to odnosi na Vage koje su kreativne prirode. One uživaju u svemu što je lijepo i kreativno i ne dozvoljava nikome da remeti njenu oazu mira. Uživa u mirnim i srećnim trenucima kraj članova porodice, pravih prijatelja, pa i voljene osobe. Za njih bi uradila sve, a ukoliko njima se nešto loše desi, potrudila bi se maksimalno da to ispravi.


Nju je nevjerovatno zadovoljstvo imati u svom životu da svaki dan uljepša svojom pojavom. Ona je ogroman borac za istinu i pravdu i za to je spremna boriti se do kraja.

Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

 

Recommended For You

About the Author: Neshvacena