AKO SAVRŠENA ŽENA POSTOJI, ROĐENA JE U ZNAKU DEVICE: 10 NEOBORIVIH DOKAZA

Sve rade polako i ne tolerišu površni pristup bilo čemu

Astrolozi su složni – ako postoje savršeni ljudi, to su ljudi rođeni u znaku Device!

Pripadnici ovog znaka, naročito žene, ne moraju ni da se trude da budu savršeni partneri – njihov osećaj za perfekciju je u njihovoj prirodi.

Device nisu sebične, već darežljive i emocionalno stabilne, spremne da pomognu onima kojima je pomoć potrebna. Nezavisni su, ali veoma cene svoje voljene. Nikad ih nije stid da se bore za sve što žele, čak i za svoje najluđe snove.

1.Ovaj znak zodijaka ume biti itekako sarkastičan. To je za njih umetnost u kojoj im niko nije ravan. Zato Devicu morate dobro poznavati da bi znali šta zapravo želi reći kada vodite razgovor sa njom. Iz tog razloga njena reč je uvek poslednja i uglavnom sarkastična, pa ko ih razume, shvatiće.

2.Devica ima veliku moć zavođenja, ona će vam se svojim šarmom, gracioznošću i suptilnošću podvući pod kožu, a da nećete biti ni svesni toga kada je to postigla. Zato ovaj znak zodijaka veoma lako zavodi osobu koja je fizički privuče. Veoma su sigurne i samouverene u tom poduhvatu.

3.Ali isto tako ako su u vezi i partner ih izneveri ili ti prevari, umeju biti veoma gadne. Potrudiće se da ta prevara bivšeg partnera zaboli isto koliko je i njih bolela. Po tom pitanju nemaju milosti jer i same ne varaju i ne podnose prevaru i nepravdu.

4.One su osobe koje su svesne da savršeno ne postoji niti teže ka istom.

5.One samo žele iskrenost i poštovanje.

6.Da bi vas Devica poštovala morate da budete otvoreni prema njoj i da joj pružite poštovanje.

7.Ona itekako zna da ceni iskrenost i tu vrlinu izuzetno ceni kod ljudi.

8.One veoma vode računa o svojim greškama iz prošlosti. Device se trude maksimalno da nauče iz njih kako im se ne bi desilo da ih ponove i kako bi obezbedile što bolju i perspektivniju budućnost. Budućnost im je jako bitna i često razmišljaju o njoj, zato se i trude da sebi olakšaju i postave ciljeve kako bi im bila što bolja.

9.Devica je takodje poznata po itekako visok kriterijumima kada je izbor osobe koju zele pored sebe u pitanju. One pre svega zele da se osecaju posebno i sigurno uz voljenu osobu. Takodje ovom znaku zodijaka je itekako bitan fizicki izgled. Bitno im je da ih partner odusevi svojom pojavom i stavom. Pored toga tokom razgovora neophodno je da bude inteligentna osoba u pitanju sa kojom ce moci da uzivaju pricajuci i koja ce moci da im parira.

10. Nikada nemojte pomisliti da mozete jednoj Devici raditi nesto iza ledja, a da ona to nece primetiti. Ona neverovatno primecuje i najsitnije detalje. Najmanja promena vaseg ponasanja ili stava ce je naterati da postane pravi detektiv koji ce po svaku cenu saznati sta se krije iza svega. A ako radite nesto lose sto ce je povrediti, budite spremni za ozbiljne posledice, jer bes jedne Device gazi sve pred sobom. Verujte, Devicu niko ne želi za neprijatelja.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena