AKO TI ON NE ODGOVARA NA PORUKE evo šta tačno treba da uradiš!

AKO TI ON NE ODGOVARA NA PORUKE evo šta tačno treba da uradiš!

AKO TI ON NE ODGOVARA NA PORUKE evo šta tačno treba da uradiš!

Tip je obećao da će ti se javiti u subotu da se dogovorite oko detalja za izlazak. Subota već polako prolazi, a njegovom pozivu ili poruci ni traga. Već si kao na iglama od nervoze, ne samo zato što te je on ispalio, već i što si tako naivno rezervisala svoj vikend za njega i izvisila.

Šalješ mu poruku: “Hej, da li još uvek stoji onaj dogovor za danas?”, ali on ne odgovara.Počinješ da se pitaš da nisi možda poslala poruku na pogrešan broj. Možda mu je melodija suviše tiha, pa nije čuo da mu je stigla poruka? Kako bi bilo da ga nazovem?


Pre nego što bilo šta uradiš, spusti telefon i pročitaj ovo.

Prvo i prvo, on treba tebe da juri, a ne ti njega. Ako ga zanimaš, zvaće te. Ako mu se baš baš sviđaš zvao bi te čak samo da pita kako si i pre dogovorenog dana. Ako ti ne odgovara na poruke ne padaj u ludilo, ne pitaj se s kim je, ne izmišljaj razloge zašto je sprečen da se javi. Samo gubiš vreme.

Ako se ne javlja zato što se uspavao, jer je sinoć do kasno igrao igrice, bez veze šiziš. Ako se ne javlja zato što se savatao sa nekom drugom, takođe. Takav ti ne treba.

Ne trudi se da igraš glupe igrice putem poruka sa frajerima, ne zamajavaj se besmislenim pravilima po kojima treba da čekaš sat vremena pre nego što odgovoriš na poruku i otkači svakog ko sa tobom igra ove igre.

Muškarci vole da jure žene. Što si nedostupnija, to je veći izazov. Ne bacaj mu se u naručje, ne olakšavaj mu, već ga pusti da se za tebe bori. Jedino tako ćeš znati da li mu je stvarno stalo do tebe.


Ne raščišćavaj svoj raspored obaveza kako bi bila spremna da skočiš čim on pozove. Nisi na ofingeru.

Umesto da sebe ubeđuješ da možda nije čuo telefon, da se možda stidi, da ne voli da piše poruke, da je zauzet… hrabro pogledaj istini u oči. Izgovor je samo izgovor i ništa više. Da on želi da provodi vreme sa tobom, da gori od želje da te vidi, zvao bi te odavno. Ništa ne bi moglo da ga spreči. Ne bi mogao da podnese iščekivanje.

Ukoliko tvoj telefon još uvek nije zazvonio, prestani da sediš i čekaš. Spakuj ga u torbu i idi radi nešto pametnije.

besnopile.rs

Povezani članak:

 

Pratite nas na našoj Facebook stranici!

Recommended For You

About the Author: Neshvacena