Ako želite da vas POŠTUJE i bude sa Vama u OZBILJNOJ VEZi, ne smijete mu TOLERISATI ovih 6 stvari!!

1. EKSTREMNA LJENOST

Niko ne voli osobe koje su ekstremno lijene da se uopste vide sa nekim i da posvete malo jedno drugom paznje za promjenu. Stoga, ljenost je nesto najgore sto moze postojati u emotivnom odnosu izmedju dvoje ljudi, a sto se nikako ne smije tolerisati ni pod kakvim uslovima. Ukoliko zelite da budete sa nekim u ozbiljnoj vezi, ljenost i monotoniju ne smijete nikako da dozvolite da vlada u njoj, vec se iskljucivo fokusirajte na to da pronadjete osobu koja ce svaki trenutak iskoristiti u cilju vase srece i same uspjesne emotivne veze koja ne moze funkcionisati bez volje i truda.

2. NE TRUDI SE OKO PLANOVA

Ne bi trebalo stalno samo jedna osoba da bira u koji klub treba da izađete ili u koji restoran da odete na večeru.Muškarci treba povremeno da osmišljavaju izlaske i tako prave iznenađenja svojoj lepšoj polovini. Na taj nacin usputno se zblizavaju sa svojom voljenom osobom, naravno uz odredjeni trud ispadne upravo onako kako njihova ljepsa polovina zasluzuje.

3. PRETJERANO DRUZENJE SA DRUSTVOM

Žene razumeju koliko je muškarcima važno da se druže sa svojom ekipom, baš kao što žene ne mogu da propuste kafu sa svojim drugaricama. Ali to nikada ne bi trebalo da bude izgovor,kako bi napustili kuću i pobegli od neke obaveze. Samim tim pokazuju koliko im je ustvari vazan taj zajednicki emotivni odnos i da li je uopste vazan pored svih tih obaveza prema drugovima. Nastavak na sljedecoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena