ANĐEO ili ĐAVOLAK, Vaš izbor otkriva šta Vas OČEKUJE DO NOVE GODINE!

NASLOVNA SLIKA - ANĐEO ili ĐAVOLAK, Vaš izbor otkriva šta Vas OČEKUJE DO NOVE GODINE!

Naime, na Vama je kakva će osjećanja ta osoba buditi u Vama. Ukoliko tu još uvijek bude postojao bijes, dajte vremena sebi i toj osobi. Najbolje stvari se dešavaju kada se tome najmanje nadamo. Stoga, pravi trenutak u kojem ćete shvatiti koliko Vam je ta osoba značila, će doći. Samo budite dovoljno strpljivi i apsolutno sve će doći na svoje mjesto u pravo vrijeme. Sve se ispravi, pa i bivša ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: SRCE je SIMBOL LJUBAVI koja uskoro DOLAZI i vraćanja BIVŠE LJUBAVI. Izaberite jedno SRCE i saznajte šta Vas očekuje!


ANĐEO ili ĐAVOLAK

– ĐAVO

Na slici su slatki ANĐEO i ĐAVO, a Vaš izbor je đavolak. Vi ste po prirodi takvi da uvijek težite ka posebnoj ljubavi kraj voljene osobe. Naime, osoba koju Vam kraj godine pošalje u život, nekada je bila Vaše sve. Razmislite dobro kakva sva osjećanja je ta osoba budila u Vama. Ukoliko ste se kraj nje osjećali živim, možda ta ljubav i dalje postoji. Život Vas nekada odluči iznenaditi nečim apsolutno neočekivanim. Nekada je to upravo povratak bivše ljubavi sa kojom bi mogli pokušati ponovo.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNA MAGIJA – Izaberite PERO i saznajte kakva LJUBAVNA ČAROLIJA Vas očekuje tokom OKTOBRA


Neke osobe ipak ostanu mnogo dublje zabilježene u sjećanje i život, nego što možemo i zamisliti. Na Vama je samo da shvatite da li Vam ta osoba iz prošlosti i dalje znači. Ukoliko Vam znači i zavolite je ponovo isto, znajte da ste na dobrom putu. Vaša ljubav je onda jača od svega i može preći preko bilo kakvih prepreka. Pripremite se na iznenađenje koje Vas očekuje, kao i na to da šta god poželite, uradite. Imate svu slobodu da budete i radite ono što želite, niko nema pravo da Vam govori drugačije. Uživajte bez obzira na apsolutno sve oko Vas.

PROČITAJTE JOŠ: MAGIČNA KRILA ANĐELA donose VIJEST o tome da li će Vam se vratiti BIVŠA LJUBAV ili Vam dolazi SRODNA DUŠA

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena