ARAPSKO PROROČANSTVO otkriva da li Vam JESEN donosi LIJEPE ili LOŠE STVARI!

ARAPSKO PREDVIĐANJE sudbine za SEPTEMBAR ima jako LIJEPE VIJESTI za Vas

ARAPSKO PROROČANSTVO otkriva da li Vam JESEN donosi LIJEPE ili LOŠE STVARI! Pred Vama su, poslije ovog ljeta dolazi par mjeseci u kojima ćete uživati u jeseni. Biće to jesen puna idile i lijepih dešavanja, pogotovo romantike. Ali pak za neke znakove stvari neće biti tako divne ni bajne. Neke će očekivati loše stvari koje će Vas mnogo stopirati i unazaditi. Međutim, nije sve tako crno kao što se čini, a niti ružičasto. U nastavku teksta saznajte šta Vam to ARAPSKO PROROČANSTVO otkriva i sprema tokom jeseni.

ARAPSKO PROROČANSTVO otkriva sve o Vašoj sudbini tokom jeseni…


 • OVAN

Za Vas je ovo savršen period da malo poradite na sebi i svojim potrebama. Nema vremena više za gubljenje, i morate staviti sebe na prvo mjesto. Dobro razmislite sa kime želite biti i šta želite od života. Nemojte da se igrate sa tuđim emocijama već iskreno priznajte sve što Vam leži na duši. Došlo je vrijeme za to.


 • BIK

Sreća će biti na Vašoj strani ali morate malo više da cijenite ono što drugi čine za Vas. Zahvalite se svojim voljenima i prijateljima za sve što čine za Vas. Oni misle da to uopšte ne cijenite i zbog toga su tužni i razočarani. Dokažite im da nisu u pravu i sreća Vam dolazi.


 • BLIZANCI

Vrijeme je da i Vas konačno sreća pogleda nakon svega što Vam se izdešavalo. Jesen je definitivno Vaš period u kojem se možete potpuno opustiti i posvetiti sebi. Sve ćete staviti na čekanje i raditi ono što volite. Ljubav će biti tu i uspješna u svakom pogledu. A oni slobodni će imati novih poznanstava i opuštenih druženja.


 • RAK

Što se tiče Rakova jesen je vrijeme u kojem ćete biti razočarani u jednu osobu koju volite. Mnogo ste povjerenja, poštovanja, ljubavi i pažnje posvetili tom odnosu i teško će Vam pasti izdaja. Ne dozvolite samo da Vas nepoštovanje te osobe gurne u depresiju jer niste zaslužili da budete tužni i nezadovoljni.


 • LAV

Poslije ljeta dolazi jesen u kojoj ćete pronaći nešto posebno. Moguće da će to biti neki novac ili ljubav o kojoj ste dugo maštali i čekali. Međutim, posrećiće Vam se u svakom pogledu. A to će Vam jako lijepo pasti i uživaćete u pažnji, ljubavi i zadovoljstvu koje se sprema da bude Vaše.


 • DJEVICA

Neko novi će doći u Vaš život i postaće posebna osoba koja će usrećiti to Vaše toplo srce. Biće to ljubav koja se rađa samo ponekad, i bude posebna i onako za cijeli život. Zar niste baš takvu željeli? Vrijeme dolazi kada Vaše srce treba malo da popusti i bude otvorenije i spremnije za izazove.


 • VAGA

U ljubavi Vas očekuju samo razočarenja. Shvatićete konačno neke stvari i istina će izaći na vidjelo. Zar nije to ono što uvijek želite u svakoj situaciji, samo istinu?! E pa, vrijeme dolazi tokom jeseni da budete upućeni i svjesni svega što se dešava. Spremite se za to jer neće biti nimalo ugodno.


 • ŠKORPIJA

Strast i vrelina između Vas i Vašeg partnera će biti ključna za sreću tokom jeseni. Nećete htjeti izlaziti iz kreveta i stalno ćete provoditi vrijeme zajedno mazeći se i ljubeći.


 • STRIJELAC

Što se tiče Vaše sudbine tokom jeseni, moraćete malo da usporite. Neko od Vaših poslovnih partnera Vas ne gotivi nimalo. Spremni su da urade sve samo da ne uspijete u onome što ste naumili. Dajte kočnicu i rješite se tih lažnih prijatelja a onda dajte pun gas ka cilju.


 • JARAC

Za Vas će jesen biti ključna što se tiče ljubavi. Zaljubićete se u nekog dosta mlađeg od Vas a veza između vas dvoje će biti nemoguća jer on voli drugu. Ukoliko se radi samo o dopisivanju i niste se nikada sreli, bolje da odustanete od toga. Tu nema sudbine za vas dvoje, tražite nekog svojih godina.


 • VODOLIJA

Period tokom jeseni biće pun novih poznanstava i putovanja. Zanimljive osobe će ući u Vaš život i bićete oduševljeni nekima od njih. Ali samo sa jednom osobom Vam dolazi sreća, a na Vama je da otkrijete ko je ta osoba.


 • RIBE

Jesen za Vas donosi samo suze i bol. Slomiće Vam neko srce a da ga uopšte bude briga za to. Vas će boljeti a ta osoba će se negdje provoditi i neće mariti za to. Ali polako, biće i njemu žao kada mu sudbina vrati sve to.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

 

Recommended For You

About the Author: Neshvacena