BIK će doživjeti NEVJEROVATNO IZNENAĐENJE ovog PROLJEĆA!

BIK će doživjeti NEVJEROVATNO IZNENAĐENJE ovog PROLJEĆA! POSAO Dragi Bikovi, Uran će na proleće krenuti direktno u vašem znaku što će vam otvoriti mogućnost da

BIK će doživjeti NEVJEROVATNO IZNENAĐENJE ovog PROLJEĆA!

POSAO

Dragi Bikovi,
Uran će na proleće krenuti direktno u vašem znaku što će vam otvoriti mogućnost daveliki deo svojih ideja pokrenete i razradite. Na taj način ćete poboljšati svoje poslovanje, a naći ćete i bolje načine da privučete više klijenata, kupaca vaše robe i korisnika vaših usluga. Vi sami ćete uspeti da se istaknete. Saturn će praviti konjunkciju sa Plutonom i bićete u mogućnosti da započnete saradnju sa jednom velikom formom iz inostranstva. Veliku uspeh ćete postići ako se bavite građevinarstvom ili ako ste inženjer po profesiji. Budite pažljivi što se tiče finansijskih transakcija.


Retrogradni Merkur će vam tokom proleća ometati poslovne pregovore i dovoditi do zastoja u planovima. Sekstil Jupitera sa Neptunom doneće vam dobitke kroz finansijske poteze za koje ćete imati dobar osećaj. Tokom aprila i maja će vaš autoritet i stručne sposobnosti biti istaknute, što vam može doneti unapređenje. Ovo je i povoljan mesec da započnete sopstveni posao ako to imate u planu.

Solarna eklipsa na početku Raka u junu će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Bićete u dugovima. Tokom jula i avgusta ćete rešavati probleme koji će se pojaviti na polju saradnje. Najviše teškoća će vam doći kroz poslove transporta, turizma, prosvete, uvoza i izvoza i trgovine.


LJUBAV

Ako ste u vezi:

Mars će na proleće praviti kvadrat sa Neptunom i dovešće do nesuglasica sa partnerom zbog vašeg neiskrenog i tajanstvenog ponašanja. Povoljan period za ljubav ćete imati od marta do maja kada ćete uneti nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom i kada ćete iskreno pružati svoja osećanja.

Pokazaćete inicijativu u zajedničkim akcijama. Proletnji period vam može doneti napetosti, posebno od aprila, kada će Mars praviti niz izazovnih aspekata. Vaš odnos sa partnerom će biti vrlo napet. Nedostajaće vam podrška i razumevanje, a svađe će biti česte. Od sredine proleća će se situacija popraviti i uspećete do kraja istog da ostvarite bolji sklad.


Ako ste slobodni:

Sredina proleća doneće vam najviše mogućnosti da upoznate nekog ko će vam odgovarati i sa kim ćete moći da uđete u novu emotivnu vezu. U početku će vaša nova veza biti dinamična i puna obostranih emocija. Od sredine proleća će doći do ozbiljnijih nesuglasica. Ako ne uspete da ih rešite, maj vam donosi raskid veze i veliko razočaranje. U tom slučaju se može lako dogoditi da se sretnete sa osobom sa kojoj ste ranije bili u vezi i da obnovite vezu. Ovog puta sa uspehom. Stariji Bikovi će više puta pokušavati i odustajati od ulaska u vezu sa osobom koja im se duže vreme sviđa. Nećete uspeti da se uskladite. Upoznaćete sredinom proleća osobu sa kojom ćete ući u tajnu vezu ali ćete do juna da se raziđete.


Čitali ste: BIK će doživjeti NEVJEROVATNO IZNENAĐENJE ovog PROLJEĆA!

Povezani članci: 

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena