BIK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020-tu godinu!

Na početku ove 2020. godine, bićete u disharmoniji sami sa sobom. Možda ćete brže napustati poslove nego što ste i počinjali, ali jednostavno ćete se osjećati kao da nalazite sve pogrešno. Pluton vam daje takvu energiju na ovom polju kao kada imate podršku iz sjenke. Poslovi koji su vezani sa inostranstvom, nekretninama, velikoj trgovni su dobro aspektovani i imali biste uspjeha u njima.Takve poslovne početke i temelje vašeg posla možete postaviti nakon 25.februara pa do 10.marta. Pomoć sa strane nije neophodna, ali je moguća.
Jupiter u Devici od avgusta pa nadalje može da vas stabilizuje i da konačno kažete da ste zadovoljni. Od tog perioda možete započeti poslovnu priču koja će trajati duže nego što imate utisak prvog radnog dana. Umjetnici ove dekade će imati otvorena vrata uspjeha. I materijalna strana biće zadovoljena.
Posebno po čemu biste mogli zapamtiti ovu godinu jesu izvrsne financijske mogućnosti.
Naime, sam finansijski priliv bi vam sredinom ove godine mogao donijeti izvanrednu priliku za jedino putovanje sa porodicom ili voljenom osobom koje bi vas u potpunosti vratilo u formu i uz pomoc tog kvalitetno iskoristenog vremena, shvaticete koliko je vrijedio sav trud koji ste ulozili u poslovnom segmentu kako bi bili nagradjeni na pravi nacin.

Nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Komentariši