BIK je neko sa kim NE MOŽETE UPRAVLJATI…zato uvijek SVE RADI PO SVOME

NASLOVNA SLIKA - BIK horoskopski znak i neko ko je POSEBAN

BIK je neko sa kim NE MOŽETE UPRAVLJATI…zato uvijek SVE RADI PO SVOME. BIK je neko ko ide na sve ili ništa. Za ono što želi, uradiće apsolutno sve i da dobije. BIK je horoskopski znak koji bi uradio baš sve za ono što želi.


Ne odustaje ni pod koju cijenu od svojih uvjerenja. Za BIKA ne postoje nikakve prepreke koje bi ga zaustavile ukoliko nešto zaista želi. Stoga, ni ne pokušavajte da ga sputate sa puta koji je on sebi zacrtao. Budite sigurni da s tim samo pravite nevjerovatnu grešku. BIK je neko ko će uprkos svemu uraditi ono što želi i najbolje što možete uraditi jeste da ga podržite u tome.


U poslu je izuzetno ambiciozan i spreman na sve. Ostvaruje dobru komunikaciju, a samim tim i kvalitetnu saradnju sa domaćim, kao i inostranim saradnicima. Za BIKA je samo nebo granica.


U DUŠI DOBRICA

Ma koliko djelovao hladnokrvno i nezainteresovano, ne budite previše sigurni u tu viziju o njemu. To je samo distanca na kojoj se drži kako ne bi pustio u život pogrešne ljude. Stoga, ukoliko zaista želite imati BIKA u svom životu, potrudite se da to i ostvarite. Budite mu najveća, iskrena podrška i snaga koja mu je neophodna da opstane i u najtežim trenucima. Ne dozvolite da u bilo kojem trenutku pomisli kako je sam i kako nema nikoga uz sebe. Usrećite ga i budite sigurni da je spreman da Vam vrati troduplo toliko.


Ukoliko imate BIKA za prijatelja, Vi ste zaista srećni. BIK je neko ko samo rijetke pušta u svoj život, one koji su dokazali da to i zaslužuju. Stoga, pružite sebi godine u kojima ćete mu dokazati koliko Vam je zaista stalo. BIKU je izuzetno važno da svaki dan zna da su ljudi koji su kraj njega, zaista tu. I naravno, nikada se ne trudite da razumijete njegove misli i stavove. Najbolje što možete uraditi jeste da ga obožavate i budete najveća moguća podrška na svijetu.


LJUBAV

Ako Vam je ljubavni partner rođen u znaku BIKA, blagosloveni ste. On će za voljenu osobu uraditi apsolutno sve samo da je usreći. Dajte mu do znanja da Vam je stalo i da ga volite i spremite se na duplo više iskrene ljubavi i nježnosti. On nikada ne ostaje dužan, pogotovo ne u ljubavi jer bi za voljenu osobu uradio apsolutno sve.


Ukoliko u životu težite tome da imate stabilnog partnera koji će biti tu do kraja, BIK je pravi izbor. Ovo je horoskopski znak koji je spreman da bude lojalan do kraja svog života. Stoga, ili ga volite do neba i do kraja života, ili ne dozvolite da Vam uđe u život. Jer ipak BIK ide samo na sve ili ništa i ne pristaje na manje od toga.


BIK posjeduje samokontrolu kojom vješto pokazuje ranjivost. BIK je neko ko teži ka tome da u svoja četiri svijeta bude apsolutno svoj kraj voljene osobe. Međutim, pred ostatkom svijeta uvijek se trudi biti hladan i rezervisan od apsolutno svih negativnih uticaja.


Bilo da su ženski ili muški pripadnici ovog znaka, oni su izuzetno nezavisni i samouvjereni. Hrabro koračaju kroz život, ruku pod ruku sa osobom koja je spremna na sve. Na manje od toga, BIK nikada ne bi pristao niti mu je potrebno u životu.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Odgovori