BIK – Njegova LJUBAV je BESKRAJNA, kao i SRCE koje je spremno VOLJETI do KRAJA ŽIVOTA!

Bik uvijek želi učiti, te će iskoristiti svaku priliku za kultiviranje svog mišljenja. Nisu sramežljivi i uvijek će reći što misle i što znaju.

Jedna od stvari koje znaju je da su odnosi jedna od najvažnijih stvari u životu osobe. I oni će se jako truditi da budu dobri prijatelji.

Bez obzira koliko imali svojih obaveza i problema, Bikovi će se uvijek truditi da pomognu koliko god je moguće dragim ljudima, bilo da je u sred noći ili bilo kad, neće im biti nikakav problem ustati i otići do nekog kome je njihova pomoć neophodna.

Zauzvrat neće tražiti skoro ništa, osim iskrenog osmijeha i znanja da su uradili nešto dobro i da su popravili trenutak, dan ili čak život nekome, a to im je i više nego dovoljno za sopstvenu sreću i harmoniju u srcu.

Trudiće se da svoje prijatelje uvijek nasmije te da se zajedno sa njima zabavlja jer Bik smatra da je ovaj život suviše kratak da bismo ga protraćili na gluposti te je jako važno da maksimalno iskoristimo svaku priliku za osmijeh i uživanje u životu.

Bik je taj koji će vas uvijek poslušati, razumijeti i ukoliko je potrebno, reći potpuno iskreno mišljenje o nečemu, kao i dati sjajan savjet za rješenje bilo kakvog problema na ovom svijetu.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

 

Jedna od klasičnih osobina ovog horoskopskog znaka je tvrdoglavost, a to ponekad zna da bude užasavajuća osobina, dok je to kod Bikova vrlina koju samo oni mogu posjedovati i kojom zapravo i dokazuje koliko mu je stalo do nekih stvari u životu.

Učiniće sve što je u njegovoj moći da dobije ono što je zamislio i u tome ga niko i ništa na ovom svijetu ne može zaustaviti, jer će on i bez drugih, ostvariti ono što želi po svaku cijenu.

Bik će svom partneru biti čvrsta stijena na koju se može osloniti, te ispod pomalo hladne spoljašnosti krije se iznenađujuća strastvenost.

Ovom horoskopskom znaku su u ljubavi najvažniji sigurnost i senzualnost kao i razumijevanje od strane voljene osobe te ukoliko to sve dobije od voljene osobe, budite sigurni da od te ljubavi neće odustati ni pod kakvu cijenu.

Od njega nikada nemojte očekivati neke velebne izjave ljubavi, već će svoju ljubav ispoljavati isključivo kroz fizički kontakt tako da im njihova voljena osoba pripada u potpunosti i da joj pruže svu sigurnost u svojim rukama, a to isto očekuju i od voljene osobe kako bi njihova veza funkcionisala kao mali raj.

Veza s ‘pitomim’ Bikom možda neće biti najuzbudljivija na svijetu, ali nitko ne zna uživati u dobrim, jednostavnim stvarima koje donosi život kao što to zna Bik.

Zbog ogromne potrebe za sigurnosti kraj voljene osobe, Bik će se maksimalno truditi da ne pokazuju svoju ranjivost svijetu oko sebe već će se praviti kao da je sam sebi u potpunosti dovoljan sve dok mu u život ne uđe osoba koja će mu dokazati da je kraj nje/ga u potpunosti siguran/na.

Od svih znakova horoskopa, Bikovu ljubav najlakše je zadržati prvenstveno zbog toga jer Bik ne voli promjene. Ništa ga ne usrećuje više od saznanja da će se svakoga dana vratiti u udobnost i sigurnost doma i biti s voljenom osobom.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena