BIKOVI, vrijeme je da konačno UŽIVATE – Stiže Vaše VRIJEME SREĆE

NASLOVNA SLIKA - BIKOVI, vrijeme je da konačno UŽIVATE - Stiže Vaše VRIJEME SREĆE

Ali nikada niste odustali od svojih ciljeva i želja. To Vas je najviše držalo u životu i guralo naprijed. Jer ogromna je količina volje koju imate u sebi. Sa tom voljom Vi možete osvojiti svijet. Međutim, uvijek se zaustavite kako bi pomogli nekome i to Vas ponekad uspori. Ne marite za to, jer kada su drugi sretni onda ste i Vi. BIKOVI Vaš trud će biti nagrađen i prije nego što mislite. Samo ostanite tako uporni i istrajni do kraja. Vaša sreća je na pragu Vaše skorašnje budućnosti. Jer već tokom novembra sve će da krene u Vašu korist kako god okrenete. Čak i što se tiče ljubavi, posla pa i svih drugih sitnica. Ali najvažniji naš savjet za ovaj period možete pročitati u daljem tekstu…

PROČITAJTE JOŠ: BIKOVIMA do KRAJA GODINE dolazi PRELIJEPO IZNENAĐENJE u LJUBAVI


SAVJETI

LJUBAV: Što se tiče ljubavi BIKOVI, poradite malo više na samopouzdanju kojim morate zračiti. Ukoliko želite sresti srodnu dušu, koja će trajati do kraja života onda morate poslušati naš savjet. Previše ste se bili uspavali tokom prošlog perioda i sada je vrijeme da se razbudite koliko god to možete. Ljubav će definitivno da Vam dođe, ali da bi je zadržali u životu poradite na sebi koliko god možete. Ukoliko ste slobodni i želite upoznati nekog novog, onda morate malo više da izlazite i da se družite. Zatvorili ste se u obavezama i više nemate svoj privatni život. Malo poradite na tome i doći će onda jedna posebna osoba. Slobodnima je ovo savršen period da upoznaju svoju srodnu dušu.

PROČITAJTE JOŠ: Žena BIK je DAMA sa STILOM i osoba koja NIKADA NE ODUSTAJE od onog koga VOLI!


Zauzetima će tokom ovog perioda da cvjetaju ruže u ljubavi. Vaša srodna duša će dokazati koliko Vas ustvari voli. Velika količina ljubavi i sreće će Vas zapljusnuti u ovom periodu pred Vama. A tu je i prelazni period za vašu vezu. Moguć je prelazak na višu stepenicu u vezi, a to je brak. Vi ste već odavno spremni na to, ali vjerovatno niste očekivali da će to tako brzo doći. E pa, moraćemo da Vas obradujemo, jer do kraja godine je definitivno period za ljubav i brak.


POSAO: U poslu bi trebali da nekada poslušate svoje poslovne kolege ili nadređene. Ne žele Vam oni svi da naude i naškode u poslu. Neki od njih su jako dobri ljudi koji stvarno žele da uspijete i da Vam pomognu u tome. Razmislite malo bolje kome možete vjerovati, jer sve ste ljude osudili a niste razmislili o tome. Poslušajte neke savjete i vidjećete prelijepe rezultate.

PROČITAJTE JOŠ: BIKU će NOVEMBAR biti mjesec IZ SNOVA

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena