BIVŠA LJUBAV ZABORAVA NEMA: 6 znakova da vas on još uvek voli i želi

Postoji mnogo razloga zašto bi neko raskinuo sa vama čak i ako vas i dalje voli. A, ako ste vi učinili nešto što je vašeg partnera nateralo na raskid, vrlo je verovatno da i dalje ima osećanja prema vama.

Iako je teško sa sigurnošću tvrditi da vas bivši i dalje voli, možete to primetiti na osnovu njegovog ponašanja kada ste vi u blizini. Čak i kada se trudi da sakrije svoja osećanja, ono što osećaju uvek kasnije ispliva na površinu.

Bez obzira na razlog zbog kog ste raskinuli, ako se pitate da li vas bivši i dalje voli ili ne, postoje znakovi koji vam mogu pokazati sve što želite da znate. Ovo su znakovi koji će vam to otkriti, bez da pokažu da vas to kopka:

1.  I nakon raskida, on se i dalje konstantno dopisuje sa vama

Jedan od znakova koji pokazuju da vas bivši i dalje voli je njegova tendencija da održi kontakt sa vama. Ako vam i dalje šalje poruke i pokušava da komunicira sa vama na ovaj ili onaj način, sasvim je sigurno da i dalje gaji osećanja prema vama i želi vas nazad. Ako to nije slučaj, onda nema nikakvu želju da sa vama održi kontakt.

2.  Lajkuje vam sve slike na društvenim mrežama

Veliki dokaz da osećanja nisu nestala je proganjanje na društvenim mrežama. Ako lajkuje svaku sliku ili post koji objavite – ali bukvalno svaki – onda vas sigurno i dalje voli. Ovo posebno važi ako lajkuje vaše stare zajedničke slike i često ih komentariše. Kristalno je jasno da vas nije preboleo i da vas i dalje voli.

3. Pokušava da vas napravi ljubomornom na očigledan način

Praviti nekoga ljubomornim u cilju raspaljivanja stare vatre je očajan potez. Jedini problem kod ovoga je to što su ove situacije izuzetno providne i skoro nikada ne uspevaju. Ako vaš bivši u vašem prisustvu stalno priča o tome kako ima novu, atraktivnu devojku, velika je šansa da vas i dalje voli.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena