BLIZANAC: Da bi kaznio one koji mu čine ZLO,on ih postidi DOBRIM DELOM i OSMEHOM

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman , Blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane Blizanac može biti društven, komunikativan i spreman za zabavu dok je sa druge ovaj vazdušni znak zamišljen, ozbiljan, nemiran pa čak i neodlučan. Oba Blizanca su sposobna da se dobro prilagode životnom okruženju, zbog čega je divno poznavati ih. Ništa nije dosadno kada su Blizanci u glavnoj ulozi.

Sposobni su u svakom trenutku nasmejati i obradovati ljude oko njega,a do kojih mu je neizmerno stalo. Blizanac je vazdušni znak,kao i Vodolija i Vaga,te je samim tim celokupno zaokupljen svim aspektima uma. Takođe,oni imaju potrebu da svoj um koriste  ne samo za ideje,već i za izraživanje sveta oko njih. Od velike važnosti im je da postavljaju sebi komplikovana pitanja kako bi njihov život ostao uspešan,te da bi se razvijao i rastao kao ličnost.

Nad njim vlada Merkur,planeta koja prezentuje komunikaciju,govor i pisanje. Zbog toga se cesto vecina pripadnika ovog horoskopskog znaka odlucuju za novinarski ili spisateljski poziv. Zaljubljeni su u reči i ideje zbog čega morate biti inovativni kako bi ste išli u korak sa ovim radoznalim znakom.

Nastavak na sljedećoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena