BLIZANCI – NIKO se ne UVALI u nevolju niti IZBAVI iz nje brže nego oni

Blizanci su izuzetno slobodnog duha i sloboda za njih nema cenu. Ne vole da se osećaju vezano i povućiće se ako osete da ih neko guši. S obzirom na to da im je vreme izuzetno važno, mogu izbegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragoceno vreme.

Kada su u ljubavi, Blizanci vole svim svojim bićem. Mogu da postanu iracionalno ljubomorni ako osete pretnju po tu ljubav. U naletu besa po kući će leteti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave izviniti i počistiti sav nered – kao da se ništa nije desilo.

Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može desiti da pogrešno procene nekoga ili određenu situaciju. Ovo je verovatno ujedno i najveća mana Blizanaca. Ponekada će te morati da potrošite sate kako bi ih naterali da promen emišljenje jer mogu doneti pogrešan zaključak za jako kratko vreme.

Njihova mana koja najviše nervira sve oko Blizanaca – jednog dana su presrećni da bi narednog stvari postale isuviše komplikovane.

Raspoloženje im se može menjati kako vetar dune i stalno preispituju svoje odluke, pod uslovom da su opšte uspeli da je donesu. Stalno se preispituju i mogu biti velike cepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

Čak i kada su pred njima teška vremena i dalje že biti velikodušni prema bliskim i dragim ljudima. Nisu previše vešti kada je novac u pitanju i troše više nego što bi trebalo.

Iako lako opraštaju, nikada neće zaboraviti ako ste se ogrešili o njih. Kada je Blizancu stalo do vas, neće mu biti teško da pređe preko grešaka koje ste napravil. Međutim, pošto nikada ne zaboravljaju, moraćete da se potrudite da ponovo zaradite njihovo poverenje što će stvoriti dodatnu negativnu atmosferu.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena