BOJE VAŠE LJUBAVI – Najljepša BOJA koju izaberete će vam otkriti da li ćete USKORO SRESTI ljubav vašeg života ili ćete morati još malo sačekati?!

Ljubav je najljepši osjećaj na svijetu. Samo oni koji nisu osjetili njene čari i ljepote, neće se složiti sa ovom tvrdnjom. Voljeti i biti voljen je predivan osjećaj. Kada je prava ljubav u pitanju, najbitnije je da budete strpljivi. Morate da naučite da vjerujete da Vas ljubav Vašeg života već negdje čeka, ali da je samo potrebno neko vrijeme da bi stvari došle na svoje mjesto.Na slici su prikazane 3 boje: bijela, crvena i žuta, od kojih je potrebno da izaberete jednu odnosno boju svoje ljubavi da bi ste napokon saznali da li ćete uskoro pronaći ljubav svog života ili ćete ipak morati da budete strpljivi i sačekate još malo.

Bijela boja

Ukoliko ste izabrali bijelu boju kao boju Vaše ljubavi, onda ste Vi osoba koja ipak mora još malo da sačeka svoga princa na bijelom konju. Potrebno je samo da imate dovoljno strpljenja i „sve će doći u pravo vrijeme onome ko zna da čeka“. Ne zaboravite da se najbolje i najljepše stvari dešavaju onda kada ih najbolje očekujete. To bi moglo da se desi tek nekad naredne godine. Upoznaćete se u nekom lokalu i zaljubiti jedno u drugo na prvi pogled. Oboriće Vas s nogu u svakom smislu te riječi. Odmah na početku nećete imati nikakvu sumnju i dilemu oko toga da je upravo on ljubav Vašeg života i ono za što se ispatilo čekati sve te godine. Biće to muškarac nekih karakternih osobina koje i vi imate i dobro ćete se slagati, da će te se pitati gdje je bio sve te godine i kako ste mogli ranije živjeti jedno bez drugog.

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena