BOJE VAŠE LJUBAVI – Najljepša BOJA koju izaberete će vam otkriti da li ćete USKORO SRESTI ljubav vašeg života ili ćete morati još malo sačekati?!

Crvena boja

Opšte je poznato da je crvena boja simbol neizmjerne ljubavi i dubokih emocija koje ona sa sobom nosi. Ukoliko je Vaš izbor ova boja Vi ste prava sretnica. Ljubav Vašeg života čeka samo na Vas. Već ste ga upoznali negdje, ali samo što još niste svijesni da je to onaj pravi. To je vjerovatno neka osoba u vašoj blizini na koju niste i ne obraćate pažnju u tom smislu. Sada se Vi sigurno pitate ko bi to mogao biti, a nikako da pogodite. Nikada Vam nije izgledao privlačno i niste ga gledali tim očima, a kamoli da ste mogli da zamislite da je upravo on ljubav Vašeg života. U skorijem periodu, čak i prije nego što to možete da zamislite, sudbina, zajednički interesi i predivne osobine ličnosti koje oboje imate će vas zbližiti i osnovaćete jednu srećnu i romantičnu ljubavnu vezu, a nešto kasnije i u brak. Sretno!

Žuta boja

Ukoliko ste izabrali da žuta boja upravo bude boja Vaše ljubavi Vi ste osoba koja je sretnija nego što je teža.Ljubav Vašeg života Vam je bliže i dostupnija nego što mislite, vrlo rado provodite dosta vremena zajedno samo što još niste skupili hrabrosti da priznate jedno drugom šta osjećate. Vaša boja ljubavi pokazuje da će se to najvjerovatnije realizovati u avgustu i da ćete stupiti u srećnu i stabilnu ljubavnu vezu, a sledeće godine u oktobru osnovaćete jednu veoma srećnu i haromičnu porodicu i uživati u zajedničkom životu.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena