BRAK ili BIVŠA LJUBAV će Vam se desiti tokom OKTOBRA ako ste jedan od ovih znakova

NASLOVNA SLIKA - BRAK ili BIVŠA LJUBAV će Vam se desiti tokom OKTOBRA ako ste jedan od ovih znakova

BRAK ili BIVŠA LJUBAV će Vam se desiti tokom OKTOBRA ako ste jedan od ovih znakova. Za neke će biti divni trenuci kraj partnera i savršena prilika da ozvaniče ljubavnu vezu u pravom smislu riječi. Za neke druge se spremaju trenuci u kojima če se vratiti bivša ljubav. BRAK ili BIVŠA LJUBAV? Na Vama je da saznate koji trenuci će zaista biti savršeni za Vas i da uživate.

BLIZANCI će tokom OKTOBRA biti prezadovoljni dešavanjima u ljubavi


BIK

Ukoliko ste zauzeti

Vrijeme je da uživate onako kako to zaista zaslužujete i da Vam ništa ne može stati na putu ka tome. Partner će biti nevjerovatan prema Vama u svakom trenutku i pružaće Vam sreću u ljubavi koju ste tako dugo čekali da dobijete. Uživajte kao nikada do sad i budite srećni kako i zaslužujete. Moguće je da do kraja mjeseca i ozvaniči vašu ljubav vjeribom, pa onda i brakom.

TUGA će obaviti SRCE ovih znakova DO KRAJA GODINE


Ukoliko ste slobodni

BRAK ili BIVŠA LJUBAV će Vam se uskoro desiti. Osoba u znaku Vodolije bi mogla ući u Vaš život neočekivano. Vrijeme je da budete srećniji nego ikada i da uživate u apsolutno svakom trenutku kraj svoje pravi ljubavi. Iskoristite svaki trenutak za sreću i nikada ne odustajte od te ljubavi, ma kakve prepreke postojale.


JARAC

Ukoliko ste zauzeti

Partner će Vam jasno davati do znanja koliko mu značite i kako bi apsolutno sve uradio za Vašu sreću. Svaki trenutak kraj njega će biti jednostavno magičan i uživaćete u ogromnoj sreći koju ste tako dugo čekali. Posebno ćete biti srećni kada svoju ljubav ozvaničite brakom i da traje do kraja života.

RIBE će do KRAJA GODINE da dožive nešto stvarno PRELIJEPO


Ukoliko ste slobodni

BRAK ili BIVŠA LJUBAV će Vam se uskoro desiti. Bivša ljubav će zakucati na Vaša vrata. Biće to susret koji ste najmanje očekivali, a koji će se ipak desiti i uznemiriti Vas. Razmislite o tome koliko nešto želite i da li uopšte želite buditi prošlost, ili je bolje da tako kao i do sad ostane.


VAGA

Ukoliko ste zauzeti

Šarmantni ste u svakom trenutku kraj partnera i jednostavno znate kako da ga usrećite onako kako zaslužuje. Partner će Vas zaista zavoljeti više nego ikada i shvatiće da je vrijeme za korak dalje, to jest brak i sreću u zajedničkim trenucima kao nikada do sad.

BIKU će OKTOBAR donijeti PRAVU LJUBAV i evo šta još

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena