BRAK TUGA ili BIVŠA LJUBAV dolaze USKORO u Vaš život. Izaberite nešto sa SLIKE i saznajte Vašu SUDBINU

BRAK TUGA ili BIVŠA LJUBAV dolaze USKORO u Vaš život. Izaberite nešto sa SLIKE i saznajte Vašu SUDBINU. RUKAVICE, POKLON, ŠOLJA, ZVONO i JELKA

BRAK TUGA ili BIVŠA LJUBAV dolaze USKORO u Vaš život. Izaberite nešto sa SLIKE i saznajte Vašu SUDBINU. Na slici su prikazane RUKAVICE, POKLON, ŠOLJA, ZVONO i JELKA. Izaberite ono što Vas najviše privlači od svih tih predmeta. Iza njih se krije BRAK TUGA ili BIVŠA LJUBAV…od Vas zavisi šta će Vam se posrećiti. Tako da, izaberite sliku i u nastavku teksta saznajte sve o svojoj sudbini.

LAMPE donose BRAČNU PONUDU ili SLOMLJENO SRCE – Izaberite jednu i sanajte šta možete OČEKIVATI


RUKAVICE

Ukoliko su RUKAVICE Vaš izbor, u narednom periodu Vam dolazi ispunjenje želje. Nešto o čemu ste dugo dugo maštali, konačno će se ostvariti. Čak iako ste mislili da je Vaša želja nemoguća za ostvariti, varate se. A sudbina će Vam uskoro dokazati da ove RUKAVICE donose Vašu sreću. Želja će Vam biti ispunjena tokom praznika jer su RUKAVICE bile Vaš pravi izbor. Spremite se za jedno predivno razdoblje sreće i uživanja u divnim trenucima.

Izaberite LJUBAVNI PAR i saznajte kada Vas očekuje SUSRET sa BIVŠOM LJUBAVLJU i DRUGA PRILIKA!


POKLON

Ukoliko je POKLON Vaš izbor, on Vam donosi BRAK u skorijoj budućnosti. Sve kockice u Vašem životu ćete posložiti na najbolji mogući način. Zato ne prepuštajte se depresiji u lošim mislima. Vaša ljubavna veza će preći na viši nivo, a to je BRAK. Sudbina će Vam dokazati da će vaša ljubav ipak procvjetati. Spremite se na najdivnije trenutke sa voljenom osobom i BRAK koji Vam dolazi. I to će za Vas biti jedan najljepši POKLON koji ste mogli ikada dobiti. Budite sretni i ne dozvolite da ovako divan POKLON i taj BRAK ne donese ono što treba, a to je sreća.

LAMPE donose BRAČNU PONUDU ili SLOMLJENO SRCE – Izaberite jednu i sanajte šta možete OČEKIVATI


ŠOLJA

Vi ste osoba koja nikada nije prestala da voli i vjeruje u ljubav. Zato Vam ova šolja donosi sreću koju zaslužujete. Uskoro će se pojaviti srodna duša, koju ste tako dugo čekali. Vrijeme je da sudbina dokaže da ‘KO ČEKA TAJ DOČEKA’ važi uvijek i zauvijek. Vrijeme ej da se Vaša želja ispuni a nada opravda. Kao i da to srce koje može mnogo da voli bude voljeno. Ljubav koju Vi imate nikada ne smije da propadne.

SLATKI PSI donose ISPUNJENJE ŽELJE tokom PRAZNIKA – Izaberite jednog PSA i saznajte da li će Vam se ŽELJA OSTVARITI!


ZVONO

Pošto je ZVONO Vaš izbor na slike, ono Vam donosi nažalost tugu. Ovi praznici pred Vama neće biti nimalo provedeni u sreći i veselju. Desiće Vam se nešto jako loše zbog čega ćete pasti u ogromnu depresiju. A iz nje ćete jako teškoizaći. Iako bi ZVONO trebalo najavljivati vijesti, ipak Vam nećemo otkriti detalje. Samo Vam ZVONO najavljuje da će se desiti nešto tužno u Vašem životu. Ali Vi ćete sve to izdržati hrabro i na nogama.

NOVOGODIŠNJI PAS donosi SREĆU. Izaberite jednog i saznajte da li Vas USKORO očekuje VELIKA SREĆA ili BIVŠA LJUBAV.


JELKA

Vaš izbor je JELKA a ona predstavlja veliku radost i BRAK. Tako da Vama ipak ova divna JELKA donosi jednu ogromnu sreću u životu, a to je BRAK sa voljenom osobom. Ispuniće Vam se ljubavna želja koju neko vrijeme imate. Ali ne samo ta želja u vezi ljubavi. Već ćete uspjeti i u poslovnoj sferi života. Dobićete jednu savršenu poslovnu priliku sa kojom bi ste postali jako uspješni. A nju ne bi smjeli tek tako lako odbaciti. Budite hrabri i okušajte svoju sreću, nećete se pokajati.

U komentaru nam napišite šta ste odabrali i da će Vam doći BIVŠA LJUBAV, BRAK ili TUGA…

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena