BUDISTIČKI HOROSKOP za PRVU POLOVINU Avgusta

  • OVAN

Na početku mjeseca avgusta, Jupiter koji se nalazi u vašem polju javnosti i partnerstava pravi kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Ovo je aspekt koji će se osjećati duže vrijeme. Kako se radi o izazovnom aspektu, budite pažljivi u vezi poslova koji su većeg obima i koji zahtjevaju veća finansijska ulaganja.

Sa bračnim ili emotivnim partnerom nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva, što može dovesti do ozbiljnijeg sukoba. Bićete nepopustljivi i insisitraćete uporno na svojim stavovima. Uz malo dobre volje i savet iskrenog prijatelja, možete doći do zajednički prihvatljivog rješenja.

Ukoliko ste slobodni, ljetnje avanture će biti ono što će vam najbolje ići od ruke kada je ljubav u pitanju. Nećete imati mnogo strpljenja za nešto emotivnije, ali će zato strasti da vam budu pojačane. Dogodiće vam se da upoznate osobu koja će na vas ostaviti dubok utisak ali ćete ubrzo shvatiti da je to vrlo zahtjevna osoba i da vam je potrebno mnogo strpljenja i ispoljavanja vaših najviših kvaliteta kako biste uopšte mogli da je zainteresujete za vas u emotivnom smislu.

  • BIK

Prva dekada avgusta će se odvijati rutinski, bez naročitih promjena i novina. Uglavnom ćete se baviti već aktuelnim poslovima koje ste ranije pokrenuli. Ovaj deo mjeseca vam je pogodan i za odlazak na odmor.

Provodićete više vremena sa voljenom osobom i porodicom. Vaš partner će djelovati pomalo povučeno i prepuštaće vama inicijativu, čime će željeti da vam stavi do znanja kako mu je potrebno malo odmora od raznih obaveza, posebno kućnih.

Dok će one slobodne  privući osoba koja je vrijedna, radna, praktična i koja sa obije noge čvrsto stoji na zemlji i nije od onih što po cijeli dan maštaju o idealnoj ljubavi. To je osoba koja ispunjava vaše kriterijume, a osim toga vam je i fizički privlačna.

 

  • BLIZANAC

Merkur, vaš vladar, prilazi kroz znak Djevice gdje je u sjedištu, stabilan i snažan. To će vas činiti praktičnim i snalažljivim. Uspjeh ćete postići ako se bavite bilo kojim vidom zanatskih djelatnosti.

Vaša emotivna veza će se odvijati stabilno pod uslovom da sa voljenom osobom razgovarate o svemu što je neophodno, naročito o planovima za budućnost. Bez obzira na to što ste po prirodi komunkativni, potrebno je da budete spontani, da pokažete više inicijative i da imate konstruktivne prijedloge.

Ako ste slobodni, umjećete da se nametnete svojom inteligencijom i sposobnošću da u pravo vrijeme razgovarate upravo o onome što interesuje osobu sa kojom želite da započnete emotivnu vezu.

  • RAK

Usmjerite se na svoj nastup i poradite na svom izgledu i šarmu. To će vam otvoriti mnoga vrata za napredak vaših poslovnih planova zahvaljujući Veneri koja do 26. avgusta prolazi kroz vaš znak. Donijeće vam uspjeh u svemu što zahteva kreativnost, osejćaj za ljepotu i umjetničke sklonosti i talenat.

Početkom avgusta Jupiter pravi kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju braka i pratnerstava. To će vam donijeti nesklad i konfliknte situacije u odnosima sa voljenom osobom, a donijeće vam i nesuglasice sa članovima porodice.

Ako ste slobodni, osjećaćete se nesigurno u pogledu mogućnosti da zavedete osobu koja vam se dopada. Nailazićete na iskušenja i izazove koje će vam postavljati, a neće vam davati dovoljno signala da imate šanse kod nje.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena