BUDITE PAMETNE DAME: 5 GREŠAKA koje prave zaljubljene žene

BUDITE PAMETNE DAME: 5 GREŠAKA koje prave zaljubljene žene

BUDITE PAMETNE DAME: 5 GREŠAKA koje prave zaljubljene žene Svi smo mi potpuno drugačiji kada se zaljubimo u odnosu na to kakvi smo inače. Samim tim, mnogi od nas kada se zaljube, rade sve kako ne bi izgubili tu osobu. U toj ljubavi, često pretjeramo i pravimo mnoge greške koje itekako koštaju.

BUDITE PAMETNE DAME

ZAHTJEVANJE PAŽNJE U SVAKOM TRENUTKU

Ovo se često dešava kada su dame duže vrijeme bez partnera. Onda kada pronađu potencijalnog idealnog muškarca, postavljaju prevelika očekivanja. Ovo je jedna od najvećih grešaka koju mogu napraviti zaljubljene žene. Samim tim, jako je važno da znaju postaviti distancu u očekivanja i ne tražiti previše od partnera. Jer, onaj ko voli svoju partnerku, ionako će uraditi sve za njenu sreću.


OSJEĆAJ POTREBE ZA PROMJENOM SEBE

Ovo je greška koja lako može upasti u rang sa neprevaziđenim greškama. Kada smo zaljubljene, u toj osobi vidimo nekog idealnog i savršenog. Smatramo da nismo dovoljno dobre kako bi nas taj muškarac zavolio onako kako mi volimo.

Upravo zbog toga mnoge žene posežu ka tome da se promjene maksimalno. Međutim, uglavom se završi tako što partner kaže kako mu je njegova draga bila ljepša onakva kakva jeste.


BUDITE PAMETNE DAME

OSJEĆAJ POTREBE ZA NE MIJENJANJEM NIČEGA

Ovo je slično onome iz prethodne stavke. Isto kao i želja za ogromnim promjenama, užasavanje na bilo kakvu promjenu, dovodi do haosa. Nekada je ipak bolje promjeniti ružne navike ili slično nego pomiriti se s tim.

Ova greška doprinosi tome da nestane bilo kakva šansa da emotivna veza uspije. Ma koliko dame bile zaljubljene, s ovakvim stavom je nemoguće bilo šta.


ŽELJA ZA ZADOVOLJENJEM SVAKE ŽELJE PARTNERA

Budite pametne dame i pronađite mjeru u svemu.

Lijepo je truditi se oko voljene osobe. Ipak, kada nekog volimo i kada nam je stalo, uradili bismo sve za sreću te osobe. Međutim, onog trenutka kada idemo do krajnjih granica u tome, tada nastaje problem.

Ma koliko voljeli partnera, jako je važno popustiti i ne pritiskati ga previše. Pronađite vremena i za sebe i svoje potrebe osim partnerovih. Dajte oboma dovoljno slobode i ljubav će sigurno cvjetati svakoga dana.


BUDITE PAMETNE DAME

PREUZIMANJE ZASLUGA ZA USPJEH VEZE

Za uspjeh veze, nikada ne može biti zaslužna samo jedna osoba. Ukoliko se oboje uzajamno vole i postoji razumijevanje i poštovanje, tad će uspjeti. Međutim, kada postoji uzajaman trud, a jedna osoba preuzima sve zasluge, pravi ogromnu grešku. Tako daje do znanja da je nezahvalna za sav trud voljene osobe. Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena