BLIZANCI

Poseta – Sreća – Neprilika

LJUBAV: Zauzeti ne bi trebali da slušaju savete drugih. Niko ne kaže da ovo nije dobronamerno, ali drugi nisu u vašoj situaciji pa vam ni ne mogu soliti pamet. Odnos vas i partnera je nešto što bi vas dvoje lično trebalo da izanalizirate i vidite gde su greške i šta se može uraditi da ih ispravite. Neće vam ovaj mesec biti jednostavan, ali ako stavite zajednički interes i ljubav na prvo mesto, sve će proći baš kako treba. Usamljeni mogu varirati između dve osobe, a sada bi vam sedenje na dve stolice samo donelo problem. Sredina meseca je najbolja da odlučite koga želite da zadržite u svom životu i posvetite se toj osobi.

POSAO: Nije ovaj mesec ni malo poslovno loš po vas i vidi se da se u nekim poslovima možete lepo ustaliti, a da će biti i prilika za materijalni i finansijski prosperitet. Najveći će vam problem predstavljati funkcionisanje na dnevnoj bazi sa kolegama, jer tu može biti neslaganja i pokušaja podmetanja. Ne zadovoljavajte se malim uspesima jer imate otvorene šanse da pokrenete nove saradnje i sebi obezbedite stabilniju budućnost. Održavajte dobre odnose sa nadređenima i vodite računa o greškama, jer će svaka od njih biti primećena.

ZDRAVLJE: Karta Sreća vas ipak tokom ovog meseca u velikoj meri čuva od najveće zdravstvene problematike. Uglavnom prolazne tegobe i sezonski virusi.

RAK

Ljubavnica – Udovica – Poseta

LJUBAV: Onima u vezi ili braku topla preporuka – ne uzimajte zdravo za gotovo odnose u kojima ste. Sada možete uraditi nešto za sebe i za svoju vezu, ali možete i dozvoliti da se jaz između vas dvoje sve više širi. I vi i partner ste skloni bežanju od problema i uplitanju u flertovanja, što će dodatno destabilizovati vaš odnos. Što se slobodnih Rakova tiče, za nešto pravo i ono što vredi ovo nisu dobre predispozicije. Ne vraćajte se starim ljubavima zarad utehe i zbog usamljenosti. U nove odnose ulazite oprezno i ne uplićite se sa zauzetim osobama. Postoji sklonost ka avanturama i neobaveznim, seksualnim vezama.

POSAO: Bolja materijalna i finansijska simbolika tokom novembra. Naročito će biti podsticajne saradnje sa ženama ili kroz ”ženska” zanimanja. Dosta mogućnosti i da se kroz honorarne poslove dignete u novčanom smislu. Ipak, ovaj mesec ne daje onu pravu stabilnost koja vam je potrebna, pa će pojedini Rakovi biti zabrinuti za svoju budućnost. Saradnje od kojih ste mnogo očekivali su u zastoju, ili se od vas traže dodatni uslovi da bi se posao pokrenuo. Teško se borite sa okolnostima koje vam ne idu u prilog.

ZDRAVLJE: Ženama mogući povremeni ginekološki problemi, muškarcima naglašene tegobe vezane za kičmu, naročito vratni deo.