LAV

Misao – Veselje – Dete

LJUBAV: Za emotivne odnose i bračne veze ovo je jedan dobar mesec. Moguće je da ćete na samom njegovom početku još uvek biti u nekoj problematici i rešavanju situacija iz oktobra, ali period na dalje otvara vama i voljenoj osobi jedno skladno vreme ispunjeno ljubavlju. Dovoljno je da se vi i partner prepustite jedno drugom i ponovo otkrijete sve čari vašeg odnosa. Za slobodne nema dosade. Vaša se energija budi od druge dekade novembra, bićete okruženi zanimljivim ljudima i podsticajnim dešavanjima i imati više prilika da uđete u nešto novo. Ovaj mesec donosi priče koje će vas uzdići, a postoji šansa i da traju u vremenu.

POSAO: Mesec dobrih prilika za poslovno uzdizanje. Okolnosti će biti na vašoj strani, poslovni saradnici su spremni da unaprede vaše dogovore i može se reći da biste tokom ovog perioda mogli dobro profitirati. Jednostavno, posao i pare će vas hteti. Samo je potrebno da se i vi aktivirate i da ne sedite i čekate da vam bilo šta od ovoga padne u krilo. Za nezaposlene odličan period da započnu nešto novo što vredi i što može trajati. Povremena problematika je nešto što je normalno u poslovnom smislu, ali ćete uspevati da na lak način prevaziđete teškoće i zastoje. Podrška kolega.

ZDRAVLJE: Zdravstvene prilike su po vas jako dobre. Ne bi trebalo da se suočavate sa većim problemima u ovom periodu.

DEVICA

Ljubav – Tuga – Venčanje

LJUBAV: Oni u emotivnim vezama i brakovima imaju pred sobom mesec kada mogu stabilisati svoje odnose. Nemojte dozvoliti da se sivilo svakodnevice ispreči između vas dvoje i da vas problemi odvajaju. Ukoliko ste u teškom periodu, partner baš može biti vaš oslonac i uteha, kao i vi njemu. Budite tu jedno za drugo. Stoji da se povremeno mogu javiti posesivnost i ljubomora, ali vrlo je verovatno da ćete to uspeti da prevaziđete. Slobodnima je sve otvoreno za početak ljubavne veze, samo je bitno da ona ne bude tajnog tipa ili sa osobom koja nema rešenu emotivnu situaciju. Ne trebaju vam odnosi koji će vam unositi nemir.

POSAO: Jedino što se u ovom periodu postavlja kao prepreka u poslovnom segmentu jeste sporost odvijanja planova i mogućnost konkurencije. Ovo je nešto sa čime ćete morati da se izborite i da ne dozvolite da vas odvrati od realizacije vaših ciljeva. Generalno – ipak je ovo mesec povećanih šansi za nove saradnje, kao i unapređivanja postojećih, a najviše će vas obradovati mnogo bolje finansijske prilike. Sada se mogu započeti poslovi koji će duži vremenski period donositi stabilnost i dati vam mogućnost napredovanja.

ZDRAVLJE: Drugi deo meseca donosi pad imuniteta i sklonost lakšem oboljevanju – naglašene prehlade, virusne infekcije.