CIGANSKE KARTE otkrivaju NAJVECU TAJNU vase DUSE! Izaberite jednu i saznajte sta to duboko u sebi POTAJNO PRIZELJKUJETE!

Pozdrav poštovani čitaoci, ovom prilikom vam donosimo još jedan izuzetno zanimljiv tekst koji će vam na jedan slikovit i selektivan način otkriti koja je najveća tajna želja Vaše duše. Svi mi ponešto tajno priželjkujemo, a ponekada toga nismo ni sami svjesni, već nam podsvijest šalje neke signale. Ukoliko smo svjesni toga šta tajno želimo iz dubine duše, ponekada nemamo hrabrosti da to pokušamo da ostvarimo jer smatramo da nismo dovoljno kompetentni za to i da bi nam se drugi ljudi mogli smijati, savjetovati nas da uskladimo želje sa mogućnostima i slično. Na slici koja se nalazi ispod prikazane su 3 ciganske karte, označene rednim brojevima 1, 2 i 3 i na osnovu izbora jedne od njih sada u jedinstvenoj prilici da budete svjesni toga što potajno priželjkujete. Izabrana ciganska karta će Vam upravo otkriti najveću tajnu i želju vaše duše.

Ciganska karta broj 1

Ukoliko je Vaš izbora ciganska karta broj 1, ona otkriva da je Vaša najveća tajna želja Vaše duše je da stupite u ljubavni odnos sa radnim kolegom koji je oženjen. Neodoljivo Vas privlači. Kada ste u njegovoj blizini totalno izgubite koncentraciju na rad i na sve ostalo. Toliko je atraktivan da bi ste mogli gledati samo u njega, a da Vam nikada ne dosadi. Kada Vam se susretnu pogledi obuzme Vas neopisiv osjećaj da ste dotakli raj, a o Vašem osjećaju kada razgovarate sa njim o poslu da i ne pričamo. Jednostavno ne možete dugo da ga gledate u oči, jer imate osjećaj da bi ste mu tako nekontrolisano rekli sve što Vam je na duši i ko zna šta bi bilo, s obzirom na to da on već ima ljepšu polovinu koja je Vama trn u oku. Vaša osjećanja i privlačnost koju osjećate prema njemu su toliko intenzivne da Vas ponekada navode na apsurdno mišljenje da on isto Vas tajno priželjkuje i da bi momentalno ostavio ženu zbog Vas, kada bi ste mu priznali šta osjećate. Na svu sreću, razum Vam je jači od tih unutrašnjih instinkata te Vas ubrzo vrati u stvarnost.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena