CIGANSKI HOROSKOP do kraja DECEMBRA

OVAN

U emotivnim relacijama će ceo mesec biti u usponima i padovima, ali je nekako najnestabilnija druga dekada decembra, kada može doći do žestokih rasprava, a kod nekih čak i do pucanja odnosa. Slobodnim Ovnovima ni jedna od karata ne nagoveštava stabilnost i ulazak u „normalan“ odnos, pred vama će se pre otvarati mogućnosti za flertove i avanturu, najviše preko poslovnih okolnosti.

Možete ostvariti dobre poslovne saradnje ali će biti potrebno da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju. Promenljive situacije sa novcem, mogući su gubici, ali i neočekivani prilivi iz više izvora.

BIK

Ljubav

Nekim Bikovima koji su u dužim emotivnim vezama stoji mogućnost trudnoće i odluke o ulasku u zajednički život ili brak. Generalno – vaše ljubavne relacije su tokom decembra na ispitu jer se može pojaviti „treća osoba“ koja bi probudila potrebu i želju za flertom i avanturom.

Bikovi će imati par dobrih prilika tokom ovog perioda. Mogli biste doći u poziciju da pokrenete neku staru poslovnu saradnju ili da završite davno započeti projekat. Dobre stvari se vezuju za prošlost, ali i noviteti hrle ka vama.

 

BLIZANCI

Ukoliko ste zauzeti, svesni ste da vaše emotivne relacije već odavno nisu stabilne, što će i u ovom mesecu biti osetno. I voljena osoba i vi čas pokušavate da popravite svoju vezu, čas dižete ruke od nje i povlačite se. Ove problematične situacije moguće je prevazići, ali će biti potrebno mnogo obostranog truda.

Tokom celog ovog perioda provlačiće se određena forma zabrinutosti, najviše vezana za finansijski segment i neke saradnje koje su vam bitne. Dugovanja vam mogu praviti probleme i opterećivati vas, mada ćete jedan, solidan deo, rešiti tokom decembra.

 

RAK

Sredina meseca, tačnije druga dekada, može doneti onima u emotivnim vezama i brakovima probleme koji će se najverovatnije vezivati za ljubomoru i sumnju zbog nekog bezazlenog flertovanja. Na svu sreću, ovi momenti neće ostaviti veće posledice na vaš odnos i uspećete da ih relativno bezbolno prevaziđete.

Povremeni problemi u kolegijalnom okruženju i sa obavezama koje morate završiti na vreme, neće umanjiti generalno dobru energiju ovog meseca. Imate podršku nadređenih osoba i autoriteta za svoje planove, a i poslovne saradnje bi trebalo da funkcionišu nekim regularnim tokom.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena