CIGANSKI HOROSKOP do kraja JULA – Nekome će ovo biti NAJBOLJI MJESEC ikada

CIGANSKI HOROSKOP do kraja JULA - Nekome će ovo biti NAJBOLJI MJESEC ikada

CIGANSKI HOROSKOP do kraja JULA – Nekome će ovo biti NAJBOLJI MJESEC ikada. Vjerovatno ste jedan od tih znakova, i ako Vas zanima da li ste… Onda ostanite uz članak do kraja i pogledajte šta je za Vas pripremio CIGANSKI HOROSKOP za ovaj mjesec JUL.


#OVAN

Tokom ovog mjeseca bi ste mogli da dođete u veliku dilemu. A to je da li da pronađete novu voljenu osobu ili ostanete da trpite partnera. Istina je da ste jako nervozni i zbog toga Vam svaka sitnica smeta. Međutim, Vama treba provod i neko ko voli avanturu kao i Vi, kako bi zaboravili probleme.


#BIK

Ovaj mjesec za Vas donosi nove izazove i avanture. Nedavno ste se probudili iz ‘zimskog sna’ i sada je vrijeme da nadoknadite izgubljeno. Zbog toga Vas očekuju jako zanimljivi trenuci sa voljenom osobom ali i prijateljima. Prepustite se i uživajte.


#BLIZANCI

Jul bi za Vas mogao da bude koban zbog Vašeg nemira u srcu. Nikako da se smirite kraj jedne osobe, već idete okolo slamate srca. A oni vrlo lako zaljube u Vas, jer ste šarmantni i zanimljivi. Uvijek iskorišatavate taj Vaš šarm kako bi dobili sve što želite. Ali tokom ovog mjeseca neko koga ste povrijedili će se vratiti i pokušaće da Vam se osveti. Čuvajte se.


#RAK

Vi ste jedan jako divan znak horoskopa, i zbog toga će Vas jul nagraditi uživanjem u ljubavi. Ukoliko ste zauzeti, dobićete priliku na jako romantične gestove u kojima ćete uživati. Vi i Vaša voljena osoba provodićete dosta vremena zajedno i ponovo se zbližiti kao nekada. Što se tiče slobodnih, Vama će na vrata pokucati nova ljubav. A njegovo udvaranje osvojiće Vaše toplo srce.


#LAV

U ljubavi tokom ovog mjeseca u Vašem životu će se sve promijeniti. Više nećete znati gdje počinjete a gdje završavate. Jedna jako privlačna osoba zadobiće Vašu pažnju, i poželjećete da je osvojiti. A kada Vi nešto želite onda to mora biti Vaše. Teško ćete odustati od te ideje dok je ne ostvarite.


#DJEVICA

Jul je mjesec u kojem je sve za Vas moguće. Okrenućete nebo i zemlju samo kako bi ispunili svoje ciljeve i želje. A oni su uvijek ogromni ali i savršeno isplanirani. Niko kao Vi  ne umije tako savršeno da isplanira i uredi svaku moguću situaciju. U tome ste najbolji, i to će Vas voditi tokom jula.


#VAGA

Previše razmišljate o nepotrebnim stvarima i osobama koje je briga za Vas. Posvetiti se poslovnom segmentu u kojem Vas u narednom periodu očekuju veliki uspjesi. To je Vaš fah, jer sami ste shvatili da se od ljubavi i lažnih prijatelja ne živi. A po najmanje uživa kao u poslovnim uspjesima.


#ŠKORPIJA

Vrijeme je da i za Vas stvari krenu na bolje tokom ovog mjeseca. Bili ste upali u manju finansijsku krizu, ali bila bi mnogo gora da jul nije donio sreću. I to posebno za Vas i posebno u finansijskom segmentu. Konačno ćete moći malo odahnuti i odmoriti se.


#STRIJELAC

Imali ste pune ruke posla do sada, ali situacija se neće mnogo popraviti. Još uvijek imate neke obaveze i poslove, a oni će se vući do jeseni. Tek tada ćete moći malo odahnuti. A sada je vrijeme da date sve od sebe i rješite Vaše obaveze što je prije moguće.


#JARAC

Imali ste jako turbulentan period u ljubavi. Sviđa Vam se neko mnogo stariji od Vas i želite da i on pokaže isto interesovanje. Ali problem je što je on zauzet, ali Vi ste ipak veliki borac za ljubav. I spremni ste da za tu ljubav idete do kraja, bez obzira to bi njegova partnerica bila povrijeđena. Dosta ste dozvoljavali da drugi budu sretni, sada je vrijeme i na Vas.


#VODOLIJA

Što se Vas Vodolija tiče, neko od Vaših prijatelja će trebati ogromnu pomoć. Na Vama je da pružite tu pomoć kako bi dobili dar od sudbine tokom ovog mjeseca. To je samo još jedan mali test i nagrada je Vaša sigurno. Ne dozvolite da Vam tek kako isklizne iz ruku.


#RIBE

U posljednje vrijeme ste dosta patili i mučili ste. A to se naročito odnosi na Vaš ljubavni život. Previše ste pali u depresiju zbog tih stvari. Ali jul Vam šalje novu ljubav sa kojom ćete konačno moći uživati. I to na načine na koje niste nikada mogli sa bivšim partnerima.


Nadamo se da Vas ovaj CIGANSKI HOROSKOP  nije razočarao, i da ste uživali čitajući ga. Pa SRETNO!

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena