CIGANSKI HOROSKOP za AVGUST – Mjesec u kojem se ŽELJE OSTVARUJU ali samo nekima

CIGANSKI HOROSKOP za AVGUST - Mjesec u kojem se ŽELJE OSTVARUJU ali samo nekima

CIGANSKI HOROSKOP za AVGUST – Mjesec u kojem se ŽELJE OSTVARUJU ali samo nekima. U ovom članku smo Vam pripremili jedan zanimljiv tekst u kojem ćete saznati sudbinu za avgust. Nekima će ovo biti mjesec iz snova, dok bi nekima mogao donijeti samo suze. CIGANSKI HOROSKOP za AVGUST će Vam precizno otkriti sudbinu tokom ovog mjeseca.


 • OVAN

Imali ste neke manje nesuglasice sa osobom na položaju. I sada će Vam od nje zavisi Vaš ostanak na trenutnom poslu. Ali to je nešto što ćete jako brzo rješiti uz pomoć svoje volje i diplomatskih karakteristika. Da, i Vi ih nekada imate kada Vam nešto važno zavisi od toga.


 • BIK

Ljubav sa voljenom osobom će da cvijeta tokom ovog mjeseca. Vrijeme je da provedete malo više vremena zajedno, pa je moguće da odete na zajedničko putovanje. Na njemu ćete provesti predivne momente ispunjene ljubavlju i srećom.


 • BLIZANCI

Imali ste naporan period iza sebe, ali vrijeme je za odmor. Taj odmor ćete iskoristiti kako bi ste rješili neke nesuglasice sa voljenom osobom. Predugo ih vučete za sobom i sada je pravo vrijeme da se rjeite tog tereta.


 • RAK

Da bi ste mogli što bolje da prođete u narednom periodu, naoružajte se samopouzdanjem. On je od ključne važnosti za Vaš uspjeh na poslovnom planu. Budite svjesni svojih kvaliteta i spremite se da date sve od sebe kako bi uspjeli u tome što ste naumili i zamislili.


 • LAV

Nema potrebe da više sumnjate u ljubav Vaše voljene osobe. On Vas mnogo voli i dao bi sve za Vas. Sigurno Vas ne vara, ne brinite oko toga. Dozvolite sebi da uživate u tim ljubavnim trenucima bez ikakve sumnje u to. Jer sreća neće čekati na Vas dok budete 100% spremni za nju.


 • DJEVICA

Vaše kolege su jako ljubomorne na Vas, pa će Vam pokušati napraviti smicalicu na poslu. Pokušaće da Vašeg šefa naljute da bi Vas otpustio. Ali na svu sreću, Vi ćete to na vrijeme shvatiti i spriječiti katastrofu. Pa šta oni misle, sa kim pokušavaju da se igraju. Nisu ni svjesni šta im se sprema.


 • VAGA

U Vašoj vezi neće više biti problema, pošto ćete ih ovog mjeseca sve riješiti. Vaša veza će konačno ponovo da bude na vrhu strasti i ljubavi. Očekuju Vas intimni trenuci u kojima ćete uživati sa voljenom osobom. Skoro pa se nećete ni odvajati iz kreveta, kada se ponovo prisjetite kako možete uživati kao nekad.


 • ŠKORPIJA

Jedna Vama bliska osoba će pokušati da Vas napravi budalom. Pokušaće da iskoristi Vašu dobrotu u svoju korist, ali neće joj to baš poći za rukom.Spremićete joj jednu malu zamku koju neće moći zaobići. Ali na svu sreću, shvatićete ko su Vam pravi prijatelji a ko ne.


 • STRIJELAC

Vaša voljena osoba misli da ste se jako ohladili od nje. Ne dozvolite da ona sumnja u Vašu ljubav i potrudite se oko toga. Nemojte izgubiti tako divnu osobu i dozvoliti da ona pati zbog takve gluposti koja nije istina. Vrijeme je da se posvetite Vašoj vezi.


 • JARAC

Vaš jedini problem do kraja sedmice će biti migrene. Imali ste previše obaveza i glava Vam puca zbog toga. Preopteretili ste svoj mozak i on sada samo registruje bol u glavi, ništa više. Vrijeme je da uzmete zasluženi odmor i opustite se od svega. CIGANSKI SEDMIČNI HOROSKOP Vam poručuje da pazite više na svoje zdravlje.


 • VODOLIJA

Očekuje Vas finansijski gubitak. Potrošili ste previše novca u skorije vrijeme i sada ga Vam je ponestalo. A baš ste željeli nešto sebi da kupite ili Vam treba za neku obavezu. Sada sjednite i razmislite o tome šta je to prioritet u Vašem životu, i naučite štediti.


 • RIBE

Vaša voljena osoba će učiniti nešto loše što će Vam slomiti srce. Pokazaće veliko nepoštovanje prema Vama a to će Vas zaista povrijediti kao nikada do sada. Vrijeme će pokazati sve, ali Vaše srce će ipak biti slomljeno. CIGANSKI HOROSKOP za AVGUST predviđa Vam jako tužan mjesec.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

 

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Odgovori