CIGANSKI HOROSKOP ZA KRAJ AVGUSTA

  • OVAN

Sve do kraja druge dekade avgusta Sunce će tranzitirati kroz vaše polje ljubavi, donoseći jednu lepu i podsticajnu energiju i velike mogućnosti za dobar provod i zabavu. Još ako putujete negde na letovanje, sve ovo će postati još izraženije.

Vi i partner ćete imati svojih uspona i padova, naročito ako budete previše ograničavali jedno drugo ili ako budete suviše kritični. No, kraj meseca će doneti smirivanje i sređivanje odnosa.

  • BIK

Ovaj period donosi jačanje strasti između vas i bračnog partnera i pošto će Sunce tranzitirati kroz polje doma sve do kraja druge dekade, tu zajedničku podsticajnu energiju možete okrenuti i ka planiranju. Možete se odlučiti za ulaganje u zajednički stambeni prostor ili pak razmišljati o prinovama.

Slobodni Bikovi imaju puno polje ljubavi tokom avgusta, ali ćete veći deo perioda samo uživati u flertovanju, dobrom provodu i izlascima.

U saradnjama će doći do nekih nepredviđenih situacija, što će učiniti da se osećate zablokirano u okolnostima koje ne možete promeniti. Ipak, dobro je što sa malo truda i mnogo kompromisa ovo može biti rešeno u vašu korist.

  • BLIZANAC

Ovo vreme bi bolje bilo iskoristiti na taj način što ćete se zajednički posvetiti očuvanju vaše zajednice. Oni u emotivnim vezama imaju premalo razumevanja jedno za drugo i razlike u vašim karakterima će sve više dolaziti do izražaja.

Slobodni Blizanci će ostatak meseca ćete nekako najviše posvetiti sebi. Nećete biti željni izlazaka i provoda, kao da će vam biti potrebno da se povučete od svih i razmislite šta je ono što želite od ljubavi.

U vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora početkom avgusta će biti mlad Mesec, pa je ovo segment na koji biste trebali da obratite pažnju, jer vam može doneti više angažovanosti, naročito ako tražite posao ili ako želite dodatne prihode kroz povremene poslove.

  • RAK

Najviše bi vam odgovaralo da jedan deo ovog perioda iskoristite i odete na zajednički godišnji odmor, jer bi vam promena sredine prijala. Vladar polja ljubavi Mars, prelazi u polje posla i slobodni bi najpre u ovom segmentu mogli da potraže „srodnu dušu“.

U vašem polju svakodnevice kroz posao tranzitiraju Saturn (koji kreće direktno 14-og) i Mars, pa će „borba“ sa obavezama koje su nagomilane, ali i povremeno netaktičnim i napornim kolegama, biti više nego izvesna.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena