ČITAJTE ZNAKOVE, oni će Vam pokazati da li MUŠKARAC želi OZBILJNU VEZU ili samo AVANTURU!

ČITAJTE ZNAKOVE, oni će Vam pokazati da li MUŠKARAC želi OZBILJNU VEZU ili samo AVANTURU!

ČITAJTE ZNAKOVE, oni će Vam pokazati da li MUŠKARAC želi OZBILJNU VEZU ili samo AVANTURU! Nemojte prerano donositi zaključke oko vaše nove veze. Postoje mnogi signali koja odmah odaju muškarca šta želi sa Vama. Pokušajte ispratiti neke i vidjećete odmah da li je on za ozbiljnu vezu ili se samo zeza sa Vama. Zato ČITAJTE ZNAKOVE koje ćemo Vam navesti u nastavku teksta…


Kada osjetite one slatke leptiriće u stomaku, normalno je da ne razmišljate odmah racionalno. Taj osjećaj Vas navede u potpuno drugu stranu razmišljanja. Ali ne brinite, sve je to normalno kada se osoba zaljubi. Međutim, ipak je potrebno u svemu tome pokušati ubaciti malo objektivnosti kako se on ponaša prema Vama. Samo pređite ovaj tekst i saznajte da li ga odaje išta od navedenog.


ČITAJTE ZNAKOVE

POZIVI

Ukoliko Vas muškarac zove u 2h poslije ponoći na maženje, to je očigledan znak da želi sa Vama avanturu. Pravi muškarac koji hoće ozbiljnu vezu zove Vas u vrijeme za koje zna da Vas neće probuditi niti smetati. Ponekad će čisto da Vas pozove samo da bi Vam čuo glas jer mu nedostajete. Ili prosto želi da čuje šta radite i kako ste. On Vas neće zvati samo kada mu je dosadno i želi nešto u krevetu, već jer mu je stalo do Vas.


VRIJEME ZA VAS

Ako on mora da provjeri svoj raspored kako bi mogao da izdvoji sat vremena za Vas, očigledan je znak da mu nije stalo. Kada Vas muškarac voli i želi sa Vama ozbiljno, on nikada neće tražiti glupe izgovore. On bi našao za Vas barem 5 minuta na dan samo da bude sa Vama. Kada je muškarac spreman da sve reorganizuje zbog Vas on definitivno želi da bude sa Vama do kraja života.


ČITAJTE ZNAKOVE

IZLASCI

Kada muškarac se sa Vama viđa samo u sitne sate i nikada na javnom mjestu, očit je znak neozbiljnosti. Jer muškarac koji misli sa Vama ozbiljno upoznavaće Vas sa prijateljima, izvoditi u restorane, šetnje. Trudiće se da svima pokaže koliko Vas voli i kako je ponosan na  vašu vezu. Neće Vas skrivati po hotelskim sobama, ili nekim ‘rupama’ čisto samo da bi bio intiman sa Vama.


RAZGOVORI

Ukoliko se on upušta u one ozbiljne razgovore sa Vama o budućnosti, stalo mu je. Kada Vam otkriva neke svoje tajne, i razgovara sa Vama o životnim pitanjima, on Vam poklanja svoje srce. Muškarac kojem nije stalo do Vas, imaće jedinu temu koja se tiče kreveta i intime. Ništa ga drugo neće zanimati, pa neće ni započinjati druge teme. Dok onaj koji Vas zaista voli pričaće sa Vama o bilo čemu.


ČITAJTE ZNAKOVE

GESTOVI

Ne moraju to da budu neki skupi pokloni, već prosto neke sitnice koje volite. Naprimjer, cvijet, da Vam spremi jelo ili napravi kafu, sejk…donese u krevet, zove Vas slatkim nadimcima. Sve su to znakovi da je muškarcu stalo do Vas i da je spreman odvojiti vremena za ono što volite. Dok muškarcu koji želi samo avanturu ponašaće se prema Vama kao prema predmetu koji uzima kada on to želi. Neće Vam poklanjati nimalo pažnje osim ako time ne želi izmoliti da budete u krevetu sa njim.

ČITAJTE ZNAKOVE i sve će Vam biti jasno….

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena