CVIJEĆE donosi PRAVU LJUBAV ili SLOMLJENO SRCE – Izaberite najljepše i otkrijte svoju LJUBAVNU SUDBINU

CVIJEĆE donosi PRAVU LJUBAV ili SLOMLJENO SRCE - Izaberite najljepše i otkrijte svoju LJUBAVNU SUDBINU

CVIJEĆE donosi PRAVU LJUBAV ili SLOMLJENO SRCE – Izaberite najljepše i otkrijte svoju LJUBAVNU SUDBINU. Na slici je prikazano cvijeće, u tri različite slike, tako da možete odabrati najljepše. Poslušajte ono što Vam duša poručuje da izaberete, jer Vam tako podsvijest poručuje šta je najbolje za Vas. Hm nekada su i ružne stvari dobre, samo morate sagledati cijelu sliku. U nastavku teksta saznajte šta to CVIJEĆE donosi u ljubavi.

EGIPATSKO PROROČANSTVO! Izaberite sliku koja Vas PRIVLAČI i saznajte šta Vam je SUDBINA PRIPREMILA.


CVIJEĆE #1

CVIJEĆE donosi PRAVU LJUBAV ili SLOMLJENO SRCE. Već neko vrijeme smatrate da u Vašoj ljubavnoj vezi nešto nije u redu. Želite da rješite to sa parterom ali on kao da ne želi da sluša o tome. Kao da više nema želju da razgovara sa Vama o ozbiljnim temama, a to Vas prosto izluđuje. Samo želite da se to što prije riješi, pa čak i po cijenu da se Vas dvoje raziđete. Nepodnošljivo Vam je više biti sa osobom koja nema vremena za Vas. Slijedi Vam slomljeno srce.


Imate osjećaj kao da ste bespotrebno se trudili svo to vrijeme u vezi. A Vaša voljena osoba to nikako ne zna da cijeni. I to Vas ubija polako i slama Vam srce na najsitnije komadiće. Vrijeme je da uradite nešto povodom toga, i da sami rješite pitanje svoje sreće. Čak iako on to neće da sluša, morate naći način da razgovarate. Ipak ne želite tek tako bez razgovora da izgubite šansu za sreću, zar ne?


CVIJEĆE #2

CVIJEĆE donosi PRAVU LJUBAV ili SLOMLJENO SRCE. U narednom periodu ćete imati mnogo udvarača čak iako ste u vezi. Svi će željeti da budete sa njima, ili barem da provedete noć zajedno. Ta sva silna udvaranje će zasmetati Vašem parteru i ući ćete u jednu ozbiljnu raspravu. Kroz tu svađu će doći u pitanje opstanak vaše veze i dalje budućnosti. Kada se to desi, pokušajte da smirite situaciju i ozbiljno porazgovarajte sa partnerom ako ne želite da ga prevarite.


On će tako shvatiti da je pogriješio i da mora više da Vam vjeruje. Sa tim razgovorom će Vaša veza postati još jača i bolja. Osim ako niste tip osobe koja voli da vara. E tada se pazite, jer ćete sigurno biti uhvaćeni u tome. Istina će izaći na vidjelo a parter Vam to nikada neće moći oprostiti što ste uradili. Tada dolazi potpuni slom Vaše veze koja se više nikada neće moći popraviti. Čuvajte ono što imate.


CVIJEĆE #3

CVIJEĆE donosi PRAVU LJUBAV ili SLOMLJENO SRCE. U skorijoj budućnosti ljubavna sudbina za Vas ima mnogo lijepih iznenađenja. Uskoro, i to baš jako brzo, ćete upoznati novu osobu. Ta osoba će biti pun pogodak za vašu zajedničku sreću. Pokazaće Vam kako ljubav možete biti prelijep odnos pun poštovanja, nježnosti i iskrenosti. Sa tom osobom  neće biti kao sa onima prije koji su Vas slomili i natjerali svojim postupcima da patite. Ova veza će biti ono pravo.


Spremite se za prelijep period pun najdivnijih emocija koje ćete osjetiti. Vas dvoje ćete se prvo sresti negdje u pekari ili kafiću. Tu ćete primjetiti jedno drugo i shvatiti da osjećate privlačnost jedno prema drugome. To će promijeniti sve u Vašem životu i bićete sretni što ste se upoznali. Vrijeme je da i Vi budete sretni u ljubavi i da sve bude onako kako ste maštali. Ovo CVIJEĆE donosi sreću.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena