Da li ON JOS UVIJEK VOLI BIVSU?!Evo PAR DETALJA koji ga ODAJU!

Pozdrav naše drage i vjerne čitateljske, pred Vama je tekst koji će Vam otkriti da li Vaš ljubavni partner još uvijek voli bivšu djevojku. Veoma često su djevojke u dilemi oko toga da li ih njihov partner iskreno voli ili je sa njima ušao u vezu samo da bi prebolio bivšu ljubav. Ovo zna biti veoma bolno i neprijatno. U nastavku teksta slijedi par detalja po kojima bi mogli skontati da li Vaš partner voli Vas, ili bivšu.

1. Stalno priča o njoj

Ukoliko Vaša voljena osoba čitavo vrijeme dok je sa vama, priča o bivšoj djevojci, ovo je očigledan znak da on još uvijek razmišlja o njoj. Ako Voli da priča kako je vrijeme provodio sa njom, šta su sve radili, kako mu je bilo u vezi sa njom i slično, pa kakav Vam još znak treba da bi shvatili da Vaš voljeni još uvijek nije prebolio bivšu djevojku.

2. Čuva njene i njihove zajedničke slike u telefonu

Ako u telefonu Vašeg partnera nađete slike njegove bivše djevojke moguće je da ih je zaboravio obrisati, ali ako ih ne htjedne ukloniti čak ni kad mu vi kažete, to znači da on i ne želi da je preboli i prestane misliti na nju, a da je sa Vama samo da ne bi bio sam. Ovo je jako beobrazno od strane Vašeg partnera, pa tako da ukoliko vidite da neće da on sam neće da se potrudi da je zaboravi, momentalno ga ostavite i nađite nekoga ko će znati da Vas poštuje.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena