Da li Vam je u životu potrebno VIŠE SLOBODE ili neko ko će vas zarobiti svojom OGROMNOM LJUBAVLJU ili PAŽNJOM?! Izaberite ZLATNO PERO i saznajte

 

Zlatno pero broj 2

 

Ukoliko ste izabrali zlatno pero broj 2, to znači da Vi spadate u onu grupu ljudi koji su jednostavno uvijek, bez obzira na to koliko ih imali, gladni ljubavi i pažnje. Sve i da Vas neko konstantno 24 sata obasiplje time, ni to Vam ne bi bilo dovoljno i uvijek biste htjeli još i jpš. Volite da ulazite u ljubavne veze, te ste vrlo zahtjevni po tom pitanju, što može da dovede i da budete nametljivi ljubavnom partneru. Bez obzira na to koliko on Vama pružao ljubavi i pažnje, vi niste zadovoljni s time i želite da se još više potrudi. Na taj način vrlo često odajete utisak nezahvalne osobe. Od partnera tražite maksimalnu posvećenost koju Vam on vrlo vrlo često, zbog ostalih obaveza, nije u stanju dati. Iz tog razloga skloni ste tome da ulazite i izlazite iz veze u vezu, samo da bi ste našli nekoga ko će Vas zarobiti svojom ogromnom ljubavlju i pažnjom.

 

Zlatno pero broj 3

 

Ukoliko ste izabrali zlatno pero broj 3, to znači da ste vi nešto između ova 2 prethodno opisana tipa ljudi. Volite da imate vezu, nekoga ko će Vas voljeti i poštovati, ali u granicama normale. Ukoliko je neko tu za Vas konstantno 24 h i pruža Vam svu moguću pažnju i ljubav ovog svijeta, onda Vam postaje zagušljivo te Vam i takav ljubavni partner prestane biti interesantan. Vi jednostavno volite ponekada i da se opustite i budete. Nije da ste nezahvalni i bezobrazni, ali i Sunce bi dodijalo kada bi stalno sijalo.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena