Da li vam se sprema TRENUTAK IZ BAJKE ili povratak BIVŠE LJUBAVI? Izaberite DVORAC i saznajte

Pozdrav, naši dragi i vjerni čitaoci, pred Vama je jedan jako interesantan tekst i slika koji će vam otkriti šta vam se to sprema uskoro, da li trenutak iz bajke ili surovi udarac realnosti. Taj trenutak iz bajke zapravo i ne postoji, već je to samo neki naš subjektivni osjećaj. Lijepo je sanjati i maštati o ljepšem životu, ali kada nas surova realnost spusti na zemlju budemo veoma razočarani i objektivnije razmiśljamo. Stvarnost i istina ponekada znaju jako da zabole pa iz toga razloga je ljudima veoma teško da ih prihvate, ali nije to današnja tema, te se nećemo puno ni zamarati sa tim. Na slici ispod prikazana su 3 dvorca,

označena abecednim slovima A, B i C i na osnovu izbora jednog od njih sada ste u neponovljivoj prilici da sa sigurnošću saznate šta su Vam to sudbina i život pripremili uskoro, da li trenutak iz bajke ili surovi udarac stvarnosti.

Dvorac A

Ukoliko je Vaš izbor dvorac označen slovom A, to je u isto vrijeme i najbolji izbor, jer Vama se uskoro sprema pravi trenutak iz bajke, za kakav niste ni vjerovali da postoji i da se može baš Vama desiti. Takve situacije gledali ste samo u španskim serijama. Pri povratku kući sa posla, na putu ćete se sudariti sa prezgodnim pripadnikom suprotnog pola i zajedno ćete pasti na zemlju. Kada se pogledate u oči osjećaćete se čarobno, biće to ona ljubav na prvi pogled, u koju niste vjerovali. Dugo ćete tako biti na zemlji jedno na drugom uživajući u tom uzbudljivom trenutku. Odmah ćete oboje znati da je to to. Oboje ćete se osjećati kao nikada do tad, nekako magično , ako je je dovoljna ta da se opiše to čudo. Kada dođete kući nećete prestajati da razmišljate o tome što Vam se dogodilo i trudićete se da saznate ime i prezime tog muškarca, ali prije nego što uspijete on će Vas preduhitriti i javiti Vam se prvi. Postepeno ćete ući u uzbudljivu ljubavnu vezu, kakvu ni u najluđim snovima niste mogli da zamislite.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena