DJEVICA je DIVNA OSOBA i PRIJATELJ, ali ako je jednom POVRIJEDITE i IZDATE, ZABORAVITE na nju ZAUVIJEK!

NASLOVNA SLIKA - DJEVICA je DIVNA OSOBA i PRIJATELJ

DJEVICA je DIVNA OSOBA i PRIJATELJ, ali ako je jednom POVRIJEDITE i IZDATE, ZABORAVITE na nju ZAUVIJEK!

Pozdrav dragi čitaoci, i hvala Vam što ste i danas uz nas. Nadam se da ćete i u ovom članku o Djevicama da se pronađete ili bar uživate čitajući. Kao što smo već napomenuli, u ovom članku ćemo pisati o Djevici. Sa sigurnošću možemo reći da je ovo znak koji sve oko sebe svakodnevno oduševljava. A malo detaljnjije o Djevici pročitate u ostaku teksta.


DJEVICA: Ona je SAVRŠENSTVO

Kao što je dobro poznato, ovaj znak teži ka savršestvu. Za Djevicu je to svrha u životu. Ponekad umiju da budu previše ‘preopterećene’ sa tim da im sve u životu bude presavršeno. I onda padaju u depresiju ako nešto krene drugim putem od očekivanog. Ali ako iko umije da dostigne savršestvo u nekoj oblasti onda je to ovaj znak. Njen jedini problem je ako ne može da se odluči čemu potpuno da se posveti. Pa tragajući u čemu će biti savršena propadne u duboku depresiju i ne ostvare se kako one žele.


DJEVICA: Ona je PRAVI PRIJATELJ

Djevica je znak koji te nikada neće izdati. Uvijek će biti tu za tebe i nikada nijednu tvoju tajnu neće izdati. One su divne osobe koje ne vole da tračaju druge ljude. Previše su zauzete življenjem sopstvenog života da bi vrijeme trošile na tuđi. Uvijek će biti tu za drage ljude čak i kada su najzauzetije, Kod njih nema glume, koliko imaju vremena za tebe toliko im je i stalo. I one nikada ne glume niti lažu svoje prijatelje.


DJEVICA: Ona je U LJUBAVI PAŽLJIVA

Iako na prvi pogled izgledaju hladne i nedodirljive, kad jednom zavole prepuštaju se potpuno. Za njih je ljubav nešto sveto, čak iako je ponekad pokazuju na čudan način. One umiju da vole, i njihovo srce je prepuno ljubavi i nježnosti. Divne su supruge i supruzi, jer za svoju ljubav će uraditi sve. Spremne su i ruku u vatru staviti za drage ljude.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena