DJEVICA: Ona OPRAŠTA neoprostivo, ali uredno VODI EVIDENCIJU!

Devica je zemljani znak zodijaka i kao takav medju ostalima, ponajvise obraca paznju na sitne detalje koje je za nju nemoguca misija da se na neki nacin izbegnu, ona jednostavno zivi za to da na neki nacin usavrsi ceo svet u jednom trenutku na bilo koji nacin.

Vole ljude koji znaju kako kvalitetno organizovati vreme provedeno s tim da na kraju sve ispadne savrseno i bez ijedne mane,jer mane upravo ni nisu dozvoljene ni u cemu, bar ne kod Device.

S obzirom na cinjenicu da ovim horoskopskim znakom vlada planeta Merkur, Device su znatno nadarene za govor i pisanje zbog cega bi jedna od sjajnih zivotnih karijera u kojima bi trebala pokusati da se ostvari, ta da se bavi spisateljstvom ili prosvetom,odnosno radom sa decom jer su upravo Device te koje se pored Vage najbolje snadju u ulozi vaspitaca jer se stopi u masu tih malih ljudi.

Medjutim,ona je cesto pogresno protumacena zbog tog svog naziva koji poseduje jer ona jednostavno sve dozivljava u zivotu po prvi put i zivot iskoristava da otkrije sto vise novih i zanimljivih stvari u kojima bi mogla da uziva.

Isto tako,zivot joj pomaze da bi izgledala kao nevino i neiskvareno bice zbog cega je upravo idealan zivotni poziv briga o drugim nemocnim ljudima.

U stanju je udovoljiti svim ljudima ovoga sveta dok bi sebe u potpunosti zapostavila i odbacila sa strane da ceka taj cuveni trenutak u kojem bi pomogla sebi i uradila nesto sto ona zeli i sto joj je neophodno u zivotu, dok ti trenuci sve vise kasne i sve vise upada u rupu gde idu osobe koje daju sve sto imaju nekome ko nije zasluzio da im i ruku pruze.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena