DJEVICA: Ona prvo TRI PUTA RAZMISLI pa tek onda URADI TO. Žena koja ZNA ŠTA ŽELI, a umije da VOLI BESKRAJNO. Čuvajte je jer VRIJEDI više od SUVOG ZLATA!

DJEVICA: Ona prvo TRI PUTA RAZMISLI pa tek onda URADI TO. Žena koja ZNA ŠTA ŽELI, a umije da VOLI BESKRAJNO. Čuvajte je jer VRIJEDI više od SUVOG ZLATA!

DJEVICA: Ona prvo TRI PUTA RAZMISLI pa tek onda URADI TO. Žena koja ZNA ŠTA ŽELI, a umije da VOLI BESKRAJNO. Čuvajte je jer VRIJEDI više od SUVOG ZLATA! U ovom članku ćemo pažnju posvetiti karakteristikama jedne Djevice. Pored toga što su prosto savršene, onee imaju i neke mane. A te mane ćemo napomenuti u ovom tekstu. DJEVICA: Ona prvo dobro razmisli o posljedicama i načinu, pa tek onda uradi to što je htjela, jer ona je mozak od žene.

DJEVICA: MOĆNA žena koja ČVRSTO STOJI NA ZEMLJI! MEKOG i VELIKOG SRCA ali ako je IZDATE ona to NIKADA NE OPRAŠTA!


PRONICLJIVA

Ova žena umije da procjeni svačiju dušu samo jednim pogledom. Sa njom nema igrica, jer će Vas odmah pročitati prije nego i probate nešto smuljati. DJEVICA: Ona prvo TRI PUTA RAZMISLI pa tek onda URADI TO. Nemojte se previše praviti pametni pred njom, jer Djevica nevjerovatno precizno otkriva lažove i prevarante. Ona je poput hodajućeg detektora laži i prevara. Sa njom nema šala niti igrica, jer prije svega neće takvim osobama ni dozvoliti da joj na metar priđu.


Takođe ima jako naglašenu intuiciju, pa osjeća kada se  nešto sprema desiti. Pošto može to predosjetiti razvila je čak i način kako to da iskoristi u svoju korist. Iako je ona žena koja robuje činjenicama i realnosti, umije ponekad i da se posluži ovim darom. DJEVICA: Ona prvo TRI PUTA RAZMISLI pa tek onda URADI TO. Ta moć joj je mnogo puta u životu pomogla kada joj razum nije umio. Zato je se nikada Djevica neće tako lako odreći ili odbaciti.


SAMOKRITIČNA

Ako je Djevica prema ikome kritična onda je to ona sama. Ne dozvoljava sebi manje od savršenstva, dok bi druge tješila ako su takvi. Prosto je sebi zacrtala taj neki cilj koji mora ostvariti i ne pristaje ni na šta manje. DJEVICA: Ona prvo TRI PUTA RAZMISLI pa tek onda URADI TO. Ona je prava kraljica drame, koja poludi ukoliko stvari ne idu onako kako je ona zamislila. Ond dobije neke svoje epizode koje umiju da dovedu čovjeka do ludila. Spremna je na sve do savršenstva.


Iako je realna i shvata da savršenstvo ne može niko da dostigne, opet mašta. Smatra da je ona ta koja je posebna i koja će uspjeti to što niko drugi nikada nije. Ali najvažnije je da je to njeno savršestvo u njenoj glavi ispunjeno. A kako to drugi vide, to je uopšte nije briga. DJEVICA: Ona prvo TRI PUTA RAZMISLI pa tek onda URADI TO. Mada, ona prema sebi umije da bude strožija nego bilo ko drugi. Nikada sebi neće oprostiti neki propust ili nedostatak koji želi.

DJEVICA: Ona je DIVNA OSOBA i PRIJATELJ, ali ako je jednom POVRIJEDITE i IZDATE, ZABORAVITE na nju ZAUVIJEK!


DUHOVITA

Pored svega toga, Djevica umije da bude itekako duhovita i smiješna. Umije da zasmije bilo koga, jer posjeduje taj šarm pomješan sa humorom. Šta više, sa njom je život mnogo lakši i zanimljviji. Što se tiče njene kritike, ne brinite oko toga. Ona će Vas kritikovati samo ako Vas mnogo voli, inače je uopšte neće biti briga za Vas. I što se toga tiče jako je odmjerena i dama u svakoj situaciji.


Sa njom može biti luda noć ili ona u kojoj se prava gospoda. Sve zavisi od toga šta želite probuditi u ovoj ženi. Ona može sve i svjesna je toga. Sposobna je za bilo šta na svijetu da sredi, jer njen mozak radi 300 na sat. Ali kada poželi da se opusti onda ćete dobiti osobu sa kojom je prezabavno koliko je duhovita. Smijaćete se njenim šalama do jutra i opet sutra tako. DJEVICA: Ona prvo TRI PUTA RAZMISLI pa tek onda URADI TO.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI :

Recommended For You

About the Author: Neshvacena