Dnevni horoskop za 10. SEPTEMBAR. Ovan ima problema sa PARTNEROM, Bik ima EMOTIVNU DILEMU!

Petak nam donosi Jupitera u sekstilu sa Saturnom i Saturna u Strelcu. Jupiter u sekstilu sa Saturnom je po drugi put sa nama. Jupiter je u Vagi.
Aspekt koji sa sobom nosi mudrost, meru, veru i nadu, optimizam, ali onaj pravi, realni, onaj koji uz sebe ima razum, oprez, kontrolu, koji ide samo na sigurno. Danas je prilika da se ponašamo odgovorno, prisebno, da povlačimo mudre poteze prethodno do detalja osmišljene, povučemo čak i neke sudbinske poteze…
Odličan aspekt, veoma poželjan, te stoga nemojte da ga olako ispustite iz ruke, već ga pametno iskoristite danas.
Svako dobro vam želimo.

 

POSAO
Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

POSAO
Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rešenje kako biste pravilno rešili različite nesporazume.
LJUBAV
Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

POSAO
Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike i zato u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Prihvatite kompromisno rešenje i dobar savet.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Nastavak na sledecoj stranici…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena