DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR: LAV uživa u svojim NEOBAVEZNIM AVANTURAMA, dok Ovnu CVIJETA na sve strane

OVAN

Vrlo je moguće da će za vaš ukus današnji dan biti preteran u svakom smislu. U najmanju ruku, neće to biti ono što vama treba. Vrlo je važno da danas oslobodite iz sebe osećaj slobode. Čak možete osetiti potrebu da uradite nešto šokantno i veoma uzbudljivo. Samo napred, jer će vam to svakako proširiti vidike.

BIK

Prijatelji, partner ili porodica, danas će biti veoma pobunjenički nastrojeni i ratoborni. Ne očekujte da budu uviđavni prema vama. Zbog čudne planetarne konfiguracije biće glasni, bučni, čak i drski, toliko da ćete poželeti da ih se odreknete. Ali, smirite se i sagledajte stvar iz njihovog ugla. Budite iskreni prvenstveno prema sebi, umesto što pokušavate svima da udovoljite.

BLIZANCI

Bićete fascinirani sjajnom atmosferom koja će se stvoriti usled neobične planetarne konfiguracije. Imaće sve romantične elemente o kojima sanjate već noćima. Uzbuđenje, uzbuđenje – i još uzbuđenja! Ukoliko vaš partner ne deli vaš entuzijazam, onda izađite sami – zabavićete se i bolje osećati.

RAK

Dosta vam je istih dosadnih razgovora svaki dan, ali jednostavno ne možete ništa da preduzmete povodom toga. Zvezde vam danas pružaju priliku da odete na neka mesta gde ćete moći voditi zanimljive razgovore i čuti nešto novo. Vaš partner verovatno neće imati ništa protiv da ostane malo sam – izađite i upoznajte nove ljude.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena