Dolazi PRAVA LJUBAV – 8 ZNAKOVA kosmosa da ćete USKORO doživjeti PRAVU LJUBAV!

Dolazi PRAVA LJUBAV - 8 ZNAKOVA kosmosa da ćete USKORO doživjeti PRAVU LJUBAV!

Dolazi PRAVA LJUBAV – Vrijeme je da i Vi konačno budete sretni, i zato ne gubite nadu. Kosmos Vam šalje sitne signale u kojima nagovještava da dolazi SRODNA DUŠA u Vaš život. Ukoliko je Vaša duša spremna, tada je spremna i ljubav da dođe. Kada srodna duša bude u blizini, tada svemir ima posebne znakove koji će Vam to nagovjestiti.

A ovo su neki od znakove dolaska LJUBAVI….


LJUBAVNI SNOVI

Prije nego ljubav dođe na nivo realnosti, Vaši snovi prvo počinju da nagovještavaju to.  Poslije tih snova u Vama ostaje prelijep osjećaj, tokom cijelog dana. A ukoliko takvi snovi postanu učestali, znajte da je to jedan od znakova.


POTREBA DA BUDETE BOLJI

Dolazi PRAVA LJUBAV i dobijate potrebu da budete privlačni, kako spolja tako i iznutra. Dolazi PRAVA LJUBAV i počinjete da radite na sebi, da pronalazite svoju želju da poboljšanjem. Vaš lični razvoj vam postaje prioritet, kao i želja da privučete nekoga svojim izgledom. Kako Vi radite na sebi tako i Vaša srodna duša isto, i samim tim postajete bliži jedno drugom.


NAŠLI STE ŽIVOTNU SVRHU

Dolazi PRAVA LJUBAV i mislili ste da je Vaša svrha prazna, ali ona konačno dobija svoj smisao. Osjećate se živo i sretno, ali i motivisano. Kada počnete da radite ono što Vas ispunjava, osjećate se slobodno i motivisano. Ta osjećanja su kao magnet, i privlače Vašu srodnu dušu.


LJUBAV JE SVUDA OKO VAS

Primjećujete da svugdje oko Vas ljudi se drže za ruke, ljube se i vole. Postajete svjesni kako sve dobija smisao ljubavi, čak i na TV emisijama, serijama pa i sličice zaljubljenih golupčića na internetu. Sve to konačno dolazi u prvi plan, i osjećate kako se svi vole i kako svijet vibrira na frekvenciji ljubavi. Ona želi biti viđena da bi je pustili u Vaše srce, i približila Vas srodnoj duši.


IMATE SLIKU SVOG LJUBAVNOG PARTNERA

U svojoj glavi ste stvorili sliku Vaše veze i partnera koji Vam dolazi. Sve je savršeno zamišljeno do najsitnijih detalja, da imate sliku o izgledu partnera, ponašanju, vašim razgovorima i romantičnim trenucima. Kada konačno u svojoj glavi razjasnite šta želite, odbijate pogrešne partnere ali privlačite one prave. Tako prava ljubav dolazi i pokazuje se u svjetlu u kojem ste je zamislili. Na primjer, ukoliko želite pametnog partnera, ne tražite osobe koje izgledaju tako već idite na mjesta gdje ih možete sresti, tako ćete što prije sresti svoju pravu osobu.


OTVORENI STE ZA NOVE STVARI

Pošto ste postali otvoreni prema novim mogućnostima, u Vaš život ulaze novi pozivi za druženje. Upoznajete nove ljude, zanimljive ponude za posao pristižu, a i potreba za putovanjima se otvara. Druženje sa novim ljudima i odlazak na nova mjesta, pružiće Vam mogućnost da tako sretnete pravu ljubav koja dolazi. Slušajte Vaše želje i pratite ih.


ENERGIČNI STE

Ujutro kada se probudite imate ogromnu količinu energije, i želju da dan provedete budni i ispunjeni. Energija tokom čitavog dana Vam je na visokom nivou.

Počeli ste učiti od prošlih veza i svojih grešaka, koje više ne smatrate nesrećom već lekcijom. Izvukli ste pouke iz prošlih iskustava i sada ste spremni da ih primjenite u životu. Ovo su sve znakovi da ste se izliječili od propalih ljubavi i slomljenog srca…i da ste spremni jer… Dolazi PRAVA LJUBAV u Važ život…

Ljubavna Adresa

POVEZANI ČLANCI: 

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena