Došlo je i VAŠIH 5 MINUTA! Vage, pripremite se jer STIŽE vaše VRIJEME!

Kraj ljeta donosi za vas preokret situacije, i to u vasu korist. Do sada nije bas sve islo po planu, ali situacija ce se uskoro promijeniti. Vrijeme je da i vi dozivite lijepe trenutke, a to ce vam ova 2019-a godina i donijeti. Kako u ljubavi, tako i u poslu, i zdravlju, sve ce ici dobro po vas i sreca ce vas pogledati. Ovo je godina kada cete konacno biti u punom sjaju i pokazati svijetu sta sve mozete. Vas pun potencijal izlaze na vidjelo uskoro.

Vaš vladar Venera, gura vas ove godine, pa ćete probuditi neke stare snove i ambicije, pronaći zaboravljene talente i otkriti nove želje i mogućnosti. Do sredine oktobra, Venera se vraća tamo odakle je i krenula, u kuću komunikacije zajedno sa Saturnom, koji polako iz pozadine tiho usavršava svako vaše delo. Venera završava godinu u kući ljubavi, što znači da je decembar važan mesec za ljubav i promenu na ovom planu.

Jupiter vam pruža ruku pomoći i poprima oblik anđelka koji vam šapuće da u pravo vreme kažete prave reči i načinite prave poteze. U novembru on skroz dolazi u vaše polje, što znači da ćete u ovom mesecu zasijati u punom sjaju i biti u centru pažnje, gde god da se pojavite.

Jupiter u Vagi povoljno deluje i na poboljšanje odnosa, kako ljubavnih tako i poslovnih, dok istovremeno otvara vrata dobrom životu i boljem standardu. Ovaj kosmički poklon ove godine uticaće na vaš šarm i samopouzdanje, a kraj 2019-e godine biće u kojoj ćete pleniti magnetskom privlačnošću.

LJUBAV i POSAO na sledecoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena