DVA VELIKA SREĆNIKA: Jarac i Rak u DECEMBRU će SRESTI LJUBAV svojih života!

Jarac

Jarčevima će decembar mesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi reč, jer će se mnoge stvari u ljubavi rešiti i preokrenuti u vašu korist.

Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom decembra donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi.

Mnogima od vas biće izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 6. decembra može se desiti da se poremete ljubavni planovi Jarčeva sa partnerom.

Posle 14. decembra, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promeniti tok vaše sudbine.

Period od 16. do 27. decembra biće veoma turbulentan kada je o emocijama reč.

Slobodnim Jarčevima Venerini aspekti sa Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom doneće karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći da izbegnete sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je veoma zanimljiva, ali i izazovna u isto vreme.

Jarčevima u vezi ovaj period biće krizni, ali u isto vreme i pun emocija.

Ovi izazovni tranziti mogu rezultirati ili odličnim dogovorom partnera i uspešnim prevazilaženjem problema, ukoliko su emocije jake a veza stabilna ili potpunim razilaženjem, ukoliko se radi o vezi koja nije zasnovana na jakim temeljima ljubavi.

Rak

Rakovi, vi ćete početkom decembra, pod uticajem Venere iz vašeg znaka, prolepšati i zračiti mnogo pozitivnijom energijom, ali ćete biti i osećajniji prema partneru.

Posebno u periodu do 7. decembra lep aspekt Venere i Jupitera, iz astrološkog polja ljubavi, sreće, zabave i kreativnosti doneće vam lepe trenutke sa decom i partnerom, a svi Rakovi koji žele da prošire porodicu ovo će biti jedan od lepših perioda za njih.

Slobodne Rakove početkom meseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili u izlasku.

U periodu od 14. do 24. decembra za većinu Rakova dolazi period kada će mnoge njihove ljubavne dileme izaći na videlo. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplikovana. Možda će to biti nadređeni ili neko ko je vrlo autoritativan.

Pun mesec iz vašeg polja veza i braka, 28. decembra donosi vam kulminaciju, razrešenje nekog dešavanja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veza.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena