DŽULIJA ROBERTS:Život mi je zadao TEŽAK UDARAC, ali evo šta mi je POMOGLO U NAJTEŽIM TRENUCIMA

DŽULIJA ROBERTS:Život mi je zadao TEŽAK UDARAC, ali evo šta mi je POMOGLO U NAJTEŽIM TRENUCIMA
DŽULIJA ROBERTS:Život mi je zadao TEŽAK UDARAC, ali evo šta mi je POMOGLO U NAJTEŽIM TRENUCIMA
Kada nam život zada poteškoće i udarce, važno je da pronađemo način da se vratimo u ravnotežu. Evo šta je pomoglo jednoj od najpoznatijih glumica da prevaziđe sve prepreke.
Ova poznata glumica je prije 5 godina doživjela porodičnu tragediju. Naime, polusestra ove glumice je imala bolest zavisnosti i izvršila samoubistvo 2014. godine. Zbog osjećaja koji je pretrpila, prošla je kroz zaista težak period. Nedavno je otkrila na koji način je uspjela da prevaziće trenutke u kojima joj je bilo najteže.
Naime, nakon tog užasnog događaja, zapitala se mnogo toga, a odgovore nije mogla naći. U tim trenucima su joj bol i tuga obuzimali dušu i tijelo.

Džulija Roberts je otkrila kako je jedina stvar koja joj je najviša pomogla, bila – meditacija. Provodila je mnogo vremena meditirajući i skretajući tako misli sa nemilog događaja.

“Iako ne očekujemo da se bilo kome nešto loše dogodi, život nas neprijatno iznenadi, ali moramo pronaći snage da nastavimo naprijed”, rekla je Džulija.
Meditacija joj je značajno pomogla da umiri dušu i tijelo koji su prolazili kroz pravi haos osjećaja. Zbog toga, način koji je pronašla kako bi se snosila s tim, promjenila joj je život u potpunosti.
Nakon nekog vremena, uspjela je da se vrati normalnom načinu života i da koliko god je moguće, zaboravi na to.

Glumica je istakla da ma koliko u životu prolazili kroz teške trenutke, važno je pronaći način da istrajemo. Bilo da se sami borimo s tim kroz meditaciju, kao što je ona radila, ili uz pomoć porodice.. Ono što je najvažnije jeste da nikada ne posustajemo pred preprekama koje nam život pruža. Već naprotiv, tek onda treba da pokažemo koliku snagu posjedujemo.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena