EGIPATSKI HOROSKOP do kraja JESENI donosi TUŽNA DEŠAVANJA ovim znakovima

NASLOVNA SLIKA - EGIPATSKI HOROSKOP do kraja JESENI donosi TUŽNA DEŠAVANJA ovim znakovima

EGIPATSKI HOROSKOP do kraja JESENI donosi TUŽNA DEŠAVANJA ovim znakovima. U ovom članku ćemo Vam otkriti koji znakovi po egipatskom horoskopu neće biti sretni ove jeseni. Sigurno će Vas razočarati ovaj EGIPATSKI HOROSKOP do kraja JESENI i njegova predviđanja. Ali samo ako ste ova tri znaka ( AMUN-RA – VADŽET – SFINGA ?


Nemojte se razočarati ako ste neki od ovih znakova i ako EGIPATSKI HOROSKOP do kraja jeseni Vama donosi tugu. Imaćete više sreće neki drugi period, a tada će svi drugi da zavide Vama na vašoj sreći. EGIPATSKI HOROSKOP do kraja jeseni je tu samo da Vas pripremi za ružna dešavanja koja dolaze. I to samo sa ciljem kako se ne bi više razočarali nego što ćete ako budete upućeni u sudbinu. Biće Vam ublažena reakcija i pri tom Vam otkrivamo da loš period koji dolazi, brzo će proći.

PRAVA LJUBAV tokom OKTOBRA će biti SUĐENA za ova 4 ZNAKA!


AMUN-RA (26. aprila – 25. maja)

Amun-Ra je bog Sunca, stvaralaštva i graditeljstva, pa tako da je Vaša sudbina zapisana u ovome. Ako se pronalazite u jednoj od ovih oblasti u kojima je AMUN-RA gospodario, onda ste jako nesretni ove jeseni. Imaćete mnogo novčanih gubitaka ako se bavite graditeljstvom ili nekim vidom stvaralaštva. Pazite se nepotrebnih ulaganja koja bi mogla mnogo da Vas finansijski oštete tokom ovog perioda. Čuvajte svoj novac jako dobro.

ZIMSKA LJUBAV dolazi za UGRIJE SRCA ovih 5 znakova!


EGIPATSKI HOROSKOP do kraja JESENI nažalost baš Vama donosi loše vijesti. Jer dolazi period koji će biti jako težak za Vas. Sve manje će posla biti za Vas, što znači sve manje novca koji ćete zaraditi. Zato je ovo pravo vrijeme da čuvate novac koji ste zaradili. Ne dozvolite ni da Vas neko ubijedi da poslujete sa njim ako je previše rizično. Jer oni koji su u egiptskom horoskopu AMUN-RA mnogo će izgubiti tokom ove jeseni. Savjetujemo Vam da čuvate sve prilive koje imate. Doći će ponovo dobra vremena ali moraćete prvo prebroditi ova teška.

VAGA će pronaći svoju SRODNU DUŠU u ovom znaku DO KRAJA GODINE!

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena