EGIPATSKO PROROČANSTVO! Izaberite sliku koja Vas PRIVLAČI i saznajte šta Vam je SUDBINA PRIPREMILA.

EGIPATSKO PROROČANSTVO! Izaberite sliku koja Vas PRIVLAČI i saznajte šta Vam je SUDBINA PRIPREMILA.

EGIPATSKO PROROČANSTVO je jedno jako precizno proročanstvo u kojem možete pročitati svoju sudbinu. Potrebno je da dobro pogledate sliku i izaberete jednu od tri stvari sa slike. Ali dopustite da Vas srce ponese pri odabiru, jer samo tako ćete biti sigurni u preciznost predskazivanja. U nastavku teksta pogledajte šta Vam to priprema sudbina i EGIPATSKO PROROČANSTVO!


#SKARABEJ

Poznato je da je ova buba prezivjela mnogo toga i zbog toga je jedna od glavnih izvora informacija o Drevnom Egiptu. Zbog toga ona u sebi nosi i jednu jako važnu poruku za budućnost. Kao i ova buba skarabej i Vi ste preživjeli dosta toga. Na svojoj koži još uvijek nosite stare ožiljke i svake bitke u svom životu. Mnogo ste se mučili i borili, samo kako bi preživjeli i opstali. Zato nosite tu posebnu moć preživljavanja svega i svačega. Nikada niste posustali niti odustali.


Ali niste više naivni i sitni, sada razmišljate svojom glavom više nego ikada. Zato egipatsko proročanstvo za Vas priprema jedno jako lijepo iznenađenje. Naročito se to odnosi na sreću u ljubavi. Upoznaćete jednu jako divnu osobu koja će umijeti da shvati svaki Vaš ožiljak. Gradiće sa Vama sigurnu budućnost za vas dvoje i vašu porodicu koju ćete imati. Spremaju Vam se jako lijepa dešavanja u budućnosti.


#FARAON

Faraoni su simbol besmrtnosti, kao i zmija koju su obično nosili na glavama. U to vrijeme to su bili jako moćni ljudi, kojima su se ljudi klanjala. Po nekim mitologijama oni su posjedovali čak i neke nadljudske moći sa kojima su podčinjavali ljude. Ali malo je poznato da su oni i liječili mnoge ljude tog vremena, pa čak im i davali neke moći kako bi im bili više od koristi u životu.


Vaša dobrota i sva ta dobra dijela ostaće besmrtni baš kao i Vaša duša. Mnogo dobrog ste učinili u životu. zbog toga Vas proročanstvo nagrađuje dugovječnim zdravljem. Ali i zdravljem Vaših dragih osoba. Ukoliko je neko Vama drag trenutno bolestan znajte da će jako brzo ozdraviti i dobiti dug i sretan život. I to sve zahvaljujući Vašoj požrtvovanosti i dobroti. Zaslužili ste sve najbolje u životu.


#EGIPATSKA MAČKA

Smatra se da su ove mačke bile u to vrijeme kao božanske. Čak su i mačke mumificirali kao znak poštovanja prema njima. Mnogi faraoni i faraonice su ih imali kao kućne ljubimce. Bile su poslušne, pametne i sa pedigreom. Čak su se uspjeli i popeti, ako što smo naveli, na ljestvicu božanstva među egipćanima. Zato ih i danas mnogi proučavaju i cijene, poslije toliko decenija.


Baš kao i ova mačka Vi ste jako inteligentni i domišljati. Čak i sa svojom običnošću uspjećete da se popnete visoko na ljestvici uspjeha. A to će se zaista i desiti, jer pred Vama je jedan jako veliki poslovni uspjeh. Od njega ćete moći da zaradite brdo para, i to sve zahvaljujući svojoj domišljatosti. Sa njom ste se uvijek uspijevali izvuči iz nevolja, ali konačno će i ona dobiti svoju pravu svrhu u životu.


Nadamo se da ste uživali čitajući i ovaj članak o egipatskom proročanstvu. Spremili smo za Vas još mnogo ovakvih članaka, pa ostanite zato uz nas i dalje.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena