Evo kako da OČISTITE SVOJE SRCE i PRIVUČETE LJUBAV u svoj život!

Evo kako da OČISTITE SVOJE SRCE i PRIVUČETE LJUBAV u svoj život!

Evo kako da skinete blokadu i negativne emocije iz srca, ali i privučete pravu ljubav i sreću u život. U ovom članku možete pročitati kako da Vaše srce ponovo bude ispunjeno harmonijom i srećom. Sve što je potrebno da ostanete sa nama do kraja članka, i otkrićete tajnu sreće i ljubavi.

Svima nama ponekad se desi da srce zablokira jer se napuni negativom. Baš zbog toga je dobro s vremena na vrijeme ‘hakovati srce’ i očistiti ga kako bi ljubav i sreća mogli neometano ući. Vremenom smo naučili da zaštitimo maksimalno svoje srce kako ne bi opet bilo u situaciji da bude slomljeno. Zbog toga Vam se dešava da nekada ni sami ne možete probiti te barijere i pročitati duboke emocije iz njega.


Zbog toga moramo probiti taj sistem, hakovati šifru našeg sistema i naći najslabiju kariku preko koje možemo probiti se kroz blokadu. Ponekad dozvolimo pogrešnim ljudima da uđu unutra i poharaju sve pred sobom. A ima i onih koji imaju dar da nađu slabu tačku i preko nje ne pitajući nikoga za dozvolu. Baš zbog takvih nepoželjnih gosta moramo nekada očistiti svoje srce, i pustiti prave emocije u srce.


KAKO HAKOVATI SOPSTVENO SRCE

Evo kako da skinete sve šifre sa srca i živite u miru i sa ljubavlju. Najprije bi trebalo da se fokusiramo na povezanost našeg uma i tijela. Kada je ovo u harmoniji onda našim bićem ravnomjerno protiče energija i mi smo u savršenoj harmoniji. Međutim, ako ta dva ne funkcionišu kako treba tu se stvara slaba tačka koju haker može da probije i uđe u sistem.

Moramo pustiti prošlost, ljude i dešavanja iz našeg života. Neka se slobodno kreću i prepustimo univerzumu da radi šta treba. Posvetimo se sadašnjosti i ovom trenutku, bez nepotrebnog vraćanja na stara dešavanja koja su prošla sa razlogom. Živimo u ovom trenutku, jer tu smo sada…ne u prošlosti, ne u budućnosti već naš um i tijelo treba da budu baš u sadašanjosti.

Sastanimo se sa potrebama svoje duše. Neka ona kaže šta bi joj donijelo mir i sreću. Provedimo malo vremena tu, duboko u sebi kako bi pronašli svoje najdublje emocije. Ne osuđujmo, ne sudimo niti kažnjavamo…naše je samo da svjedočimo…

Blokirajte sve te negativne stvari i LJUBAV će konačno ući u Vaše srce. Osjetićete mir, harmoniju i spas koji ste čekali tako dugo.


Nadamo se da Vam je ovaj članak otvorio oči koliko smo potrebni sebi, više nego drugima ponekad. Posvetimo se čišćenju svog srca i duše kako bi mogli bolje pomoći i drugima. Prvo sredite svoj nered a onda pomozite tuđem živptu.

Ljubavna Adresa


POVEZANI ČLANCI: 

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena