Evo kako da vas muškarac NIKADA NE ZABORAVI?

Da li vam se dešavalo da pokušate da privučete muškarca, ali što ga više vučete on je sve dalje? Da li ste primetili da vam svi govore da žena treba da bude nezaboravna? Mi ćemo vam dati savet kako da vas se zauvek seća čak i ako je zauvek pobegao.

1. Kada počnete da izlazite sa dečkom jako je važno da osvestite u sebi onu malu devojčicu koja je uvek sve dobijala tako što se baci na pod i histerično plače. Kada počnete da izlazite sa dečkom treba puno da plačete. Ne morate da se bacate na pod. Dovoljno je da se bacite njemu u zagrljaj i da mu kroz plač govorite da dugo čekate nekoga kome ćete predano prati noge u lavoru. Primetićete da će ga to zbuniti. To je prvi znak da postajete nezaboravni.

2. Dobro bi bilo da uvek nosite cuclu sa sobom i da kad ćaskate sa njim vrtite prstom pramen kose i držite cuclu u ustima. Muškarci vole kad su žene slabe. Budite slabi kao beba. Ponesite i flašicu s mlekom. Možda on voli da pije mleko iz flašice dok vi sisate cuclu. To će sigurno biti nezaboravan dejt. U međuvremenu razgovarajte sa njim glasom male devojčice. Kombinujte glas male devojčice sa sisanjem cucle. Ubedite ga da mora da brine o vama jer ste mala devojčica. Čak i kada vam vire tanga gaće iz farmerki, nastavite da sisate cuclu. Zamolite ga da vas slika sa cuclom dok nameštate gaće. On to nikada neće zaboraviti.

3. Ono što vas čini zavodnicom je ponašanje i gestovi. Muškarci vole iznenađenja. Mjaučite kada vas izvede u restoran, a onda iznenada kada dođe konobar skočite i počnite da stepujete dok pantomimom objašnjavate da vam se jede jagnjetina ispod sača. On vas nakon toga nikada neće izbaciti iz glave čak i ako želi to svom snagom.

nastavak na sljedecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena