Evo kako PREPOZNATI na vrijeme da će te muškarac PREVARITI!

Prema anketi agencije Ashley Madison, 50 do 60 posto muškaraca će u nekom trenutku svog života ući u izvanbračnu aferu. Razlozi su različiti, ali igra je uvijek ista. Evo 10 znakova po kojima ona mora znati da će uskoro krenuti igrati na gostujućem terenu.

Konstantno priča masne viceve, opravdava prijatelje koji su varali svoje žene, druži se s drugim ženama i poverava im se. Oprez! Fali mu još samo korak da vas prevari!

Prema istraživanju američke fondacije i agencije “Ešli Medison”, od 50 do 60 odsto muškaraca će se kad-tad “oprobati” u bračnom ili vanbračnom neverstvu.

Širi poznanstva

Upoznaje druge žene, prikuplja brojeve telefona, počinje sve češće da izlazi i pokušava da se seti svojih starih trikova. Upotrebljava sav svoj šarm, koristi stare fore i – počinje redovno da se kupa. Velike su šanse da će sada biti uspešniji nego ranije, zato što je sigurniji u sebe jer ima luku, a s tim raste i njegovo samopouzdanje.

Želi promenu

Da li vaš muž primećuje oglase za poslovnu pratnju i komentariše ih? To je zato što bi voleo da u svoj život unese malo promene, da oseti novi ženski miris. Nikako ne želi novu vezu, već samo prolaznu avanturu.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena