Evo kako PREPOZNATI na vrijeme da će te muškarac PREVARITI!

Krije vas od drugih

Ukoliko se zabavljate, i niste u braku, prećutkuje da ima devojku. Ako ste mu žena, retko vas vodi sa sobom na poslovne zabave.

Druži se s drugim ženama

U drugim ženama traži rame za plakanje, poverava im se i ispija kafe s njima. Pazite, to može biti vrlo opasno čim se ukaže prva prilika.

Opravdava druge preljubnike

Da li vaš muž nalazi opravdanje za sve svoje drugove koji su bili neverni? Štaviše, umesto da ih osudi, on pronalazi razloge da ih opravda. Čuvajte se.

Oseća se sputano

Često vam prebacuje da nema svoju slobodu i da mu treba više vremena i prostora za sebe. Čak kaže da je to samo prolazna faza.

Uvek ima alibi

Muškarac koji će uskoro prevariti svoju ženu ne izlazi iz kuće bez dobrog alibija. Možda još ništa nije uradio, ali sprema teren za svaki slučaj.

Da li vam sve ovo zvuči poznato?

Ove iznenadne promene u njegovom ponašanju mogle bi značiti da je blizu trenutak kada će počiniti neverstvo. Ali, pre nego što se to dogodi, treba ga podsetiti da veza, ukoliko zaslužuje da bude spasena, može biti sačuvana kroz otvoren i iskren razgovor i da se poverenje, kad se jednom izgubi, teško ponovo stiče.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena