EVO što se događa kada žena upozna dobrog muškarca nakon loše veze!

Netko u vašoj prošlosti naučio vas je na tešku ljubav. Ta osoba vas je naučila da je ranjivost slabost. Morali ste biti jaki i morali ste izdržati mnogo stvari koje niste zaslužili. A onda upoznate dobrog muškarca. A kada se to dogodi, shvatite koliko je negativan bio utjecaj vašeg prošlog odnosa. Niste navikli na to da se netko dobro odnosi prema vama, tako da gotovo to odbacujete.

Kada ste u toksičnom odnosu, ne shvaćate koliko emocionalno zlostavljanje utječe na vas. Barem ne dok ste u njemu.

Kad ste u toksičnom odnosu, sve vezano za njega je ovisničke prirode. Znate i ne znate što će se dogoditi.

Nadate se da će se to promijeniti, ali postoji i utjeha u stvarima koje ostaju iste. Postoji neka vrsta udobnosti kada te netko tako duboko poznaje.

Teško se odmaknuti od toga. Čak i kad odete, shvaćate da vam nedostaje. Nedostaje vam adrenalinski nalet intenzivnih emocija. Od ljubavi do vrištanja.

Ali onda upoznate dobrog muškarca. A kada se to dogodi, shvatite koliko je negativan bio utjecaj vašeg prošlog odnosa. A ponekad čak gurate ljude od sebe zbog toga.

Niste navikli na to da se netko dobro odnosi prema vama, tako da gotovo to odbacujete.

1. U početku, očekujete najgore

Nakon toksičnog odnosa, ne vjerujete nikome. Čak ni sebi. Pitate se zašto ste tako dugo tolerirali takav odnos. I ulazite u svaki odnos očekujući najgore od nekoga.

Na neko vrijeme, ne vjerujete da dobri muškarci uopće postoje. Jer tako dugo ste tražili pogrešne kvalitete i prihvaćali ljude koji vas nisu zaslužili.

2. Analizirate sve

Mislite da svatko ima skrivene motive ili da ono što kažu ima prikriveno značenje. Kada često nekoga uhvatite u laži, jednostavno postajete paranoidni. Ne vjerujete da ljudi mogu biti iskreni ili da ono što govore znači upravo to. Stvarate lude pretpostavke i sumnjate u dobre ljude samo zbog jedne osobe.

Sljedeće što se događa – objašnjavate ovom muškarcu kako ste došli do ovog zaključka u svojoj glavi i on je zbunjen. Ne zato što ste sumnjali u njega, već zato što vam je netko to sve učinio i sve što on želi učiniti jest preokrenuti cijelu stvar.

nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Komentariši