GREŠKE u ljubavi koje zrela žena više NIKADA neće ponoviti: Ovo NE OPRAŠTAM, NE ĆUTIM…

ČEKA PORUKE I POZIVE MUŠKARCA

Iako zna da neće poslati poruku i da mu nije stalo da se javi ni na pet minuta, najveća greška koju žena može da napravi jeste ta da uporno svemu tome i dalje čeka njegov poziv i da se nada da on možda i nije tako loš muškarac, te da mu je ipak stalo.

Ovo je jedna od najgorih grešaka koju jedna zrela žena ne sme da ponovi ni slučajno u svom životu, već treba da bude svesna toga da ako treba, može da bude sama sebi dovoljna i da joj nije potrebna nečija poruka ili poziv kako bi joj dan prošao dobro.

OPRAŠTA MU SVE GLUPOSTI

Ma koliko da pogreši, žena koja greši misleći da mu je stalo, spremna je da mu oprosti sve njegove glupe izvale nezrelosti i nespremnosti da prihvati svoje greške.

Zrela žena koja je svesna toga da takve greške više ne može da priušti sebi, nikada neće više dozvoliti da je muškarac pravi manje inteligentnom te da mu oprašta sve njegove nebuloze, već naprotiv, mudra žena će pronaći svoje izgubljeno dostojanstvo i dokazati da ne sme tako da se ponaša prema njoj.

PREĆUTI SVE ŠTO JOJ SE NE DOPADA

Samo žena koja je spremna staviti svog muškarca ispred sebe, prećutaće sve ono što nije po njenom ukusu i što joj se jednostavno ne dopada, dok će pametna i inteligentna žena reći u lice i direktno svaku svoju primedbu za neukusan stav njenog muškarca.

Naime, ona neće izludeti svog muškarca zvocanjem i pridikovanjem, ali će mu kratko i jasno dati do znanja u čemu se slaže, a u čemu ipak ne.

 

Nastavak na sljedećoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena